USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юні лісівники Волині виграли срібло

25 Травня 2011 13:42
На V Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, що проходив з 17 по 20 травня 2011 року на Кіровоградщин, волиняни вибороли срібло.
У заході взяли участь 75 юних лісівників із 24 областей України. Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісомисливського господарства.
Волинь, яка сьогодні налічує 39 учнівських лісництв, на зльоті представляли члени Колківського та Губинського учнівських лісництв Ірина Літвінчук, Наталя Маркевич та Ольга Скакун на чолі з провідним методистом Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентиною Юхимчук.
Вони презентували роботу учнівських лісництв, захистили науково-дослідницьку роботу, підготували цікаву виставку про досягнення юних лісівників нашого краю, взяли активну участь в індивідуальних змаганнях-естафеті «Лісові кілометри».
Волинські школярі зуміли продемонструвати неординарний підхід до лісівничої справи, високий рівень знань та неабиякі досягненнями на лісівничій ниві, кажуть у прес-службі.
У підсумку вони вибороли для Волині срібло, щоправда, розділивши його з командами Чернівецької, Чернігівської та Рівненської областей, і пропустили вперед лише господарів зльоту та івано-франківських ровесників, які відповідно завоювали перше місце та гран-прі зльоту.
Отож наступний фестиваль відбудеться на Івано-Франківщині – батьківщині переможців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus