USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із кризи Україна вийде ще не скоро, - уряд

23 Березня 2011 17:41
Прем'єр-міністр України Микола Азаров відзначає певну стабілізацію соціально-економічної ситуації в країні, але прогнозує тривалий процес виходу з фінансової кризи.

Про це повідомили ТСН .

"Підбиваючи підсумки за рік, ми можемо з упевненістю сказати, що перший етап відновлення соціально-економічної стабільності в країні ми пройшли в цілому гідно",- сказав він.

У ході національних зборів депутатів усіх рівнів від Партії регіонів за участю сільських, селищних і міських голів у середу, 23 березня, в Києві прем'єр запевнив, що в 2012 році позитивних змін буде ще більше, оскільки обсяг повернення зовнішніх боргів скоротиться удвічі.

"Якщо цього року ми змушені повернути рекордну суму (боргів, - ред.) - 88 млрд грн за нашими зобов'язаннями, вже в наступному році ми обсяг повернення боргів скоротимо в два рази, а значить, звільнимо ресурс на соціальну сферу",- заявив прем'єр.

При цьому Азаров наголосив, що масштаб і ритм намічених перетворень практично не має аналогів.

За його словами Україна виходитиме з кризи ще досить тривалий час, оскільки в країні і досі панують головні проблеми: бідність, соцнесправедливість і корупція.

Прем'єр-міністр також додав, що в Україні немає альтернативи реформам, зокрема, пенсійної системи, яка не в змозі забезпечувати елементарні потреби людей цього віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцк Показати IP 23 Березня 2011 18:21
да продавши укртелеком потым землю продавати почнуть і нам лапшу вішати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus