USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Карабін, граната, штик-ножі: у волинянина вилучили арсенал зброї

15 Серпня 2017 07:40
Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області вилучили у 53-річного жителя Володимира-Волинського вогнепальну та холодну зброю, боєприпаси.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зброю та боєприпаси оперативники знайшли за місцем проживання волинянина, під час проведення санкціонованого обшуку. Поліцейські вилучили, зокрема, карабін К-98, гранату Ф-1, 4 штик-ножі, понад 500 набоїв калібру 7,62 мм., димову шашку, сигнальну ракету, два магазини тощо. Частина вилученого належить до часів Другої світової війни. Сам господар у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 410 (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клаус Показати IP 15 Серпня 2017 09:19
Людям реально страшно жити- озброюються, щоб захиститись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus