USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Казковий засніжений Луцьк. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Листопада 2016 16:12
Заметіль перетворила Луцьк на справжню зимову казку: як виглядає засніжене місто – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Протягом однієї ночі Луцьк із сумовитого осіннього заклопотаного міста перетворився на декорації для зимової казки. Сніг вкрив вулиці та площі, парки та пам’ятники. Навіть у середмісті можна натрапити на місцини, що нагадують радше сторінки з чарівних казок, ніж звичайні вулиці й провулки міста, охопленого цивілізацією. Крізь метелицю виринає, як і століття тому, величний образ міської твердині, Луцького замку, що підноситься над суєтою міста, наче лицар на сторожі прекрасної панни України.

Для когось недільна заметіль принесла лише радість – дітлахи безтурботно радіють засніженим вулицям, які створюють очікування різдвяних та новорічних свят, а для автомобілістів різка зміна погоди створила нові виклики – підступно слизькі дороги та погіршену видимість.

Вкриває сніг і свідчення нещодавніх трагічних подій, що незагоєною раною нагадують про себе усім українцям – стенд пам’яті загиблих під час Революції Гідності та війни на сході. Тож доречно згадуються слова великого ірландського письменника Джеймса Джойса: «його душа поволі омлівала, коли він дослухався, як сніжинки, кружляючи, несуться через усесвіт і тихо падають, наче вирок неминучої долі, на всіх живих і мертвих».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
43 Показати IP 13 Листопада 2016 16:37
Фотографу варто погуглити "завалений горизонт". Для любителя піде, для фото провідного регіонального видання - ні.
Я до 43 Показати IP 13 Листопада 2016 17:43
Як хочу, так і фоткаю.
Степан до 43 Показати IP 13 Листопада 2016 21:00
Це ж треба так обізвати: "провідне регіональне видання" :) Шановний(а) 43, майте повагухоча б до себе, не кажіть/пишіть такого більше НІДЕ!
43 до Степан Показати IP 14 Листопада 2016 16:17
Ну чому ж. По лічильнику відвідувань - стабільні 20-25 тисяч уніків за добу, це найбільше серед Волинських ЗМІ. Так що таки провідне. Хоча по подачі політичних новин і модерації коментарів - звичайне видання. Але поза тим, неполітичні власні репортажі трапляються дуже непогані.
Дідо Показати IP 13 Листопада 2016 17:49
Чому ви горежурналюги не висвітите про казкових комунальників що нічого не роблять, про казкового мера і місцеву владу, завтра робочий день , а в місті не то що не прибрано , а як завжди срач. Як люди доберуться до роботи, скільки аварій буде? Або давайте всі лохі вийдемо зі своіми лопатами і за своі податки допоможемо і приьеремо сніг, а влада зпише пальне!
лучанка Показати IP 13 Листопада 2016 20:06
фото негарні
Веселий фотокритик Показати IP 14 Листопада 2016 23:13
Класні фото, просто наступного разу включіть зимову зйомку, сніг засвітив чіткість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus