USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нового керівника луцького депо погоджують у міністерстві

15 Січня 2014 13:41
Директор Луцького підприємства електротранспорту Іван Грицанчук пішов з посади. Про це стало відомо сьогодні, 15 січня.

Нагадаємо, напередодні Нового року працівники Луцького підприємства електротранспорту кілька днів страйкували, вимагаючи виплатити їм борги по заробітній платі. Згодом стало відомо, що директора Івана Грицанчука планують звільнити. Також створили спеціальну комісію, яка перевіряла фінансово-господарський стан підприємства.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник міського голови Тарас Яковлев, поки що тимчасово виконувачем обов’язків директора підприємства став заступник директора Ігор Домбік. А нова кандидатура на посаду керівника ЛПЕ уже є, повідомив посадовець.


Зі слів Тараса Яковлева, ця людина уже проходить погодження одного з міністерств. Після усіх процедур нового керівника представить міський голова.

«Новий керівник отримає завдання: оптимізувати видатки і пошук шляхів збільшення доходів підприємства», - повідомив заступник міського голови.

Тарас Яковлев відзначив, що заборгованість на підприємстві існує ще з 2007 року. Субвенцій за пільгові перевезення, які надходять до того ж у неповному обсязі, недостатньо. Механізм розрахунку ,скільки підприємства мають отримати за перевезення пільговиків, недостатньо врегульований. Адже кількість таких пасажирів ніде не зафіксована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Гость Показати IP 15 Січня 2014 16:16
До не перестануть їздити всі без винятку пільговики липові, яких більше ніж натуральних, ДЕПО буде в убитку.Не повинні їздити всі інваліди, яку купили групи інвалідності, менти, податківці,які багаті, у яких тисячі заробіьтної плати,Зробіть, щоб їздили тільки ветерани праці. Вони відпрацювали по 40 років і заслужили їздиьти безоплатно. А то пенсіонер із 40 років стажу і пенсіонер 5 років стажу мало того, що їх зрівнялм і пенсії він так само їздить безоплатно. Несправедливо. А ще краще дойте всім доплату і все. Тоді будуть думати їхати їм чи ні, чи дома сидіти.І сільські пенсіонери не повинні страдати, якщо івони їздять.А не чекати доки держава їм верне,ремонтувати тролейбуси треба вже, і платити заробітні плату також. Тоді відпадуть мільйони липових пенсіонерів.
Анонім до Гость Показати IP 17 Січня 2014 18:13
Ви б ще турнікети поставили...Щоб порахувати пенсіонерів))) Дурдом...Немає стільки пільговиків, скільки про них говорять. Треба просто не красти гроші, а чесно вести державну справу!!! Сумно, але це практично неможливо в Україні
Корінний лучанин Показати IP 15 Січня 2014 18:17
ЗМІНА КЕРІВНИКА НЕ ВИРІШУЄ ПРОБЛЕМИ ІЗ ВИПЛАТОЮ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ЗАРПЛАТІ! ЦЕ ПРОСТО ІГРИ!!! МІСЬКРАДА І РОМАНЮК роблять вигляд, що вирішують проблеми ЛПЕ, але ж нічого по суті НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ в тому ЛПЕ. ПРОЇЗД ПОВИНЕН БУТИ ПЛАТНИМ ДЛЯ ВСІХ!!! ВІДКИНЬТЕ ЦІ ДУРНІ "СОВДЕПОВСЬКІ" ЗВИЧКИ ПРО ПІЛЬГОВІ ПРОЇЗДИ ДЛЯ КОГОСЬ! ПІЛЬГОВИЙ ПРОЇЗД ПОВИНЕН БУТИ, НА МОЮ ДУМКУ, ЛИШЕ ДЛЯ ДІТЕЙ ІЗ БАГАТОДІТНИХ (МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ) ТА НЕЗРЯЧИХ ІНВАЛІДІВ із СУПРОВОДОМ І ВСЕ !!! НУ ЦЕ Ж ТРЕБА ВИРІШУВАТИ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ!!! ВИХОДИТЬ , ЩО МІСЦЕВІЙ ТА ОБЛАСНІЙ ВЛАДІ НА ЦЕ НАЧХАТИ!!! БО ЯК ЖЕ ЗРОЗУМІТИ ЩО ЦЕ РОКАМИ, ДЕСЯТИЛІТТТЯМИ ПИТАННЯ НЕ ВИРІШУЮТЬ! ЛПЕ ЗАВЖДИ БУДЕ ЗБИТКОВИМ І ЗАВЖДИ ТАМ БУДУТЬ СТРАЙКИ БО Ж ЛЮДИ НЕ ВИТРИМУЮТЬ ТАКОГО ЗНУЩАННЯ, та й пасажири також! ЕКОНОМІКА розвивається по певним ЗАКОНАМ. Що, ці АЗИ не відомі людям із міської та обласної влади?
Ваня Показати IP 15 Січня 2014 18:28
А по яких критеріях ви будете визначати малозабезпечених. Всі подадуть липові довідки.Зараз пенсія у нас в усіх мізерна 1000, а це вже малозабезпечені.Всі інваліди і так мають більші пенсії, і різні їм дають пільги на квартиру і т.д.Так, що так вирішити питання не можна. Дати всі доплату до пенсії на проїзд, якщо вже має людина одну пільгу,значить другу не давати- це вже несправедливо.Одній все, а другій нічого.Тоді буде все по чесному, хай платять усі. Якщо пенсія 2000 або 10 тисяч, яка ж їм тоді доплата на проїзд потрібна- це вже смішно. У кого 1000,або 1200 хай цим дають. Це питання потрібно вирішувати ,бо дійшли до абсурду повного.Каже пише вище гость, дати ветеранам праці, а цим інвалідам дитинства це само собою і дітім війни вони ж так мають доплати ,як діти війни до пенсії , пільги на квартири- вони не обіжені. Ще й зараз у маршрутках їздять безоплатно.
Корінний лучанин до Ваня Показати IP 15 Січня 2014 19:24
Та ніхто ніяких довідок не дає ! Тим паче липових! Є ПЕВНІ ПОСВІДЧЕННЯ які дають право на проїзд! А також пільговиків , яких визначає міськрада на підставі чинного законодавства України! КРИТЕРІЄМ малозабезпеченості є розміри ПЕНСІЇ, ЗАРПЛАТИ які менше прожиткового МІНІМУМУ ! Який він в УКРАЇНІ,аж говорити не хочеться! УКРАЇНА НАЙБІДНІША КРАЇНА ЄВРОПИ по причині грабунку олігархами свого народу! МИ Є КЛАНОВО- ОЛІГАРХІЧНА КРАЇНА, ЦЕ ФАКТ!!
Лучанин Показати IP 16 Січня 2014 00:50
Цікаво читати... Кому що ближче, той того і вимагає. І що ж з цього зміниться? Треба відмінити всі пільги на проїзд і надати адресну допомогу. Цим самим перевізник звільниться від цієї проблеми і буде отримувати реальні гроші, якщо ж звичайно водії та кондуктори їх будуть доносити до каси. Цю проблему теж треба вирішувати. Серед наших хитро...их громадян можна лише один спосіб застосувати - електронний проїзний з спеціальною методикою роботи (датчик відстежує що в салон хтось зайшов і вимагає реєстрації проїзного квитка, інакше транспорт не зрушиться з місця). Тоді і ціна на проїзд різко впаде і всім все стане вистачати, і в справному комфортабельному транспорті будемо їздити. А немає іншого виходу! А те що цього псевдодиректора звільнили накінець, то це дуже хороша новина. От тільки, як показує практика, місце попередника займає "ще кращий"...
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 16 Січня 2014 06:48
" А те що цього псевдодиректора звільнили накінець, то це дуже хороша новина. От тільки, як показує практика, місце попередника займає "ще кращий"..." - ТАК ПРО ЦЕ Й МОВА ЙДЕ! СУТЬ ПРОБЛЕМИ ОДНА- ПЛАТА ЗА ПРОЇЗД !!! НІЧОГО НІХТО НЕ ВИМАГАЄ !!! ПРО ЕКОНОМІЧНИХ ЗАКОНІВ ВИ, ШАНОВНИЙ, НЕ ПОПРЕТЕ!!! МЕТОДИ вирішення проблеми оплати можуть бути різні !!! ТРЕБА просто втілювати в життя і не треба багато фантазувати !!! А то ви щось десь почули, прочитали і вважаєте себе за ВИНАХІДНИКА! Електронні квитки ця інфа вже з "бородою".
я з луцка Показати IP 17 Червня 2014 22:12
я знаю як зробт депо не банкротом не потрібно вітмінят піліг звертайтеся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus