USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Керівництво Міноборони на обіцяну зустріч до 51 ОМБ не приїхало

12 Вересня 2014 16:52
Понад п’ять сотень людей – мобілізовані хлопці та їхні рідні зібралися сьогодні, 12 вересня, на території 51 ОМБ. Усі від понеділка чекали на зустріч з високим керівництвом з Міністерства оборони України, яке мало пояснити солдатам, якою буде подальша доля мобілізованих та загалом 51 ОМБ. Втім, жоден генерал до солдатів не приїхав.

Сама зустріч відбулася у доволі бурхливій атмосфері. Розлючені матері та дружини військовослужбовців, військовополонених та безвісти зниклих майже не чули виступаючих і подекуди навіть освистували їх, перебивали та не давали говорити. Дісталося навіть волонтерам з ковельського центру допомоги 51 ОМБ.

Нагадаємо, що на минулому тижні на Волинь почали повертатися солдати 51 ОМБ, які дивом вирвалися з Ілловайського котла. Командири кинули хлопців напризволяще, ніяких адекватних наказів про те, де вони мають перебувати вони не отримали. Тепер їм ще й насмілюються погрожувати судами за нібито дезертирство. Тому вони й прибули до військової частини, аби почути відповіді військового керівництва на те, що їм робити, і що їх чекає.

Однак ніхто з Міністерства оборони до Володимира-Волинського не приїхав. Натомість знову пообіцяли, що у вівторок, 16 вересня, у бригаду прибуде делегація із Генерального штабу разом із фаховими психологами для надання моральної підтримки солдатам. За станом на сьогодні усіх відпустили по домівках на відпочинок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus