USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Масові хакерські атаки можуть бути організовані з Росії, - СБУ

27 Червня 2017 16:17
У Службі безпеки України пояснили, чим можуть бути зумовлені масові атаки хакерів на низку українських компанії та банків.

Про це в коментарі 24 каналу сказала речниця СБУ Олена Гітлянська.

Як зазначила вона, у безпековому відомстві припускають, що атаки організовані з території Росії або з окупованих територій Донбасу.

За даними СБУ, основні атаки здійснені на банківську сферу та інфраструктуру.

За їхніми даними, атакована також «Укрзалізниця».

Вірус атакував і Луцьк. Містяни масово скаржаться на корпоративні комп’ютерні системи, які виходять з ладу. Зокрема, з власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що в гіпермаркеті «Там-Там» виникли проблеми з оплатою картками, аналогічна проблема виникла на заправках мережі БРСМ. Факт вірусної атаки підтвердили у відділеннях «Укрпошти» Волині, з такими проблемами зіткнулися на КП "Луцьксвітло" та "Новій пошті".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 27 Червня 2017 17:39
Цікаво, що робить українська кібер - поліція стільки часу та й СБУ? Якось сумно і прогнозовано..... Перш ніж відключати російські сайти подумали б про безпеку своїх, але ж мозок зїв вірус!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus