USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Хакери зашифрували сайт «вугільного» міністерства і вимагають біткоїни

24 Квітня 2018 11:32
Сайт Міністерства енергетики та вугільної промисловості України www.mev.gov.uaзаблокували невідомі, які тепер вимагають за його повернення до нормальної роботи викуп у біткоїнах, передає Українська правда.

Шахраї розташували на сайті повідомлення, що веб-сторінку зашифровано і, аби розблокувати її, треба заплатити 0,1 біткоїна.

Вони попередили, що якщо зацікавлені особі зволікатимуть, усі дані сайту будуть знищені. Хакери додали таймер зворотного відліку, який рахує час до самоліквідації. Залишилось трохи більше, ніж дев'ять годин.

"Ваші важливі файли з веб-сайту зашифровані... Можливо, ви відчайдушно шукаєте засоби відновити свої файли, але не гайте часу! Ніхто не зможе розшифрувати ваші файли без нашого особливого дешифрувального сервісу", – йдеться у зверненні зловмисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus