USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хмельницькі льотчики дають прощальне «авіашоу» на луцькому аеродромі

5 Липня 2016 16:41
Перша ланка з чотирьох бортів сьогодні, 5 липня, відлетить додому на аеродром у Старокостянтинів.

Завтра за планом ‒ всі інші, ‒ йдеться в дописі спільноти «ОВАЛ» Вконтакті.

«Всі на аеродром прощатись з нашими дорогими крилатими гостями!!! Ми гідно їх зустріли, так давайте ж так само гідно їх і проводимо до рідної домівки!!!», - йдеться у повідомленні.

Зі слів авіалюбителів, сьогодні о 12:00 військово-транспортний літак Ан-26 зі складу 456-ої бригади транспортної авіації, який вчора прилетів до Луцького військового аеродрому, вже відлетів до Старокостянтинова, забравши частину радіотехнічного обладнання і особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАД ЛУЦЬКОМ ЛІТАЮТЬ ЛІТАКИ ПОВІТРЯНИХ СИЛ УКРАЇНИ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанин Показати IP 5 Липня 2016 18:56
Сумно.Коли сядуть інші?
У порівнянні з минулими роками чекати доведеться недовго. Маємо інформацію з власних джерел, але поки не розголошуватимемо. Трошки поінтригуємо народ. Одне скажемо - скоро. ;)
лучанин до Організація Волинських Авіалюбителів Показати IP 5 Липня 2016 22:11
Хоча інтригуєте інтригани,але і тішите.Дякую.
Лучанин Показати IP 6 Липня 2016 00:04
Незнаю кому як але підзадовбали ці літаки, постійний гул особливо останніх 3 дні такий що реально аж голова болить без перебільшення і нервова система постійно в напруженні, я не проти того аби таке відбувалося або просто пілоти тренувалися але це варто робити на полігонах які знаходяться далеко від населених пунктів а не майже по серед міста, особисто з мене схожих звуків вистачило на сході якось вдома спокою кортить а не слухати як все це гуркотить над головою. Наприклад наш підрозділ в свій час без забезпечення знаходив можливість самостійно облаштувати собі полігон далеко від людей, і тренувалися ми з не менш гучними речима, були і міномети великого калібру, ЗУшкі і всяка всячина головне аби була повага до людей і бажання.
1 до Лучанин Показати IP 6 Липня 2016 08:16
не знаю як кому, але задовбали ті атошники. стріляють та й стріляють. голова вже болить. ну невже не всеодно, на якій мові ми говорити будемо. і хто нами керуватиме? Путін то й путін. а наша армія може десь в глухих лісах тренуватись, а як прийде час то тихенько зібратись як в криму і виїхати. все ж для людей, а людям шо основне - шоб не боліла голова.
78 до 1 Показати IP 6 Липня 2016 10:23
наші металоломи на крилах в ато не літають
луцк до Лучанин Показати IP 6 Липня 2016 11:00
Как ктойта говорил лучше гул самалётов чем градов)
Іванна до Лучанин Показати IP 6 Липня 2016 21:13
Підзадовбали кажете? Купіть біруши....
Бі-2 Показати IP 6 Липня 2016 15:46
Шкода, що відлетіли :((( З дитинства пам'ятаю цей потужний гул двигунів під час форсажу. Я з друзями завжди захоплено спостерігав за маневрами бойових літаків. Це вселяє якусь невимовну силу і почуття безпеки. Щати Вам, хлопці! Тільки мирного неба і безвідмовної техніки!!! П.С. А тим, кому болить голова: мабуть тихіше було б жити в бомбосховищі десь на окупованій москалем частині України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus