USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Хода проти політичних репресій зібрала в Москві кілька тисяч людей

31 Серпня 2019 20:24
Сьогодні в Москві відбулася неузгоджена хода по бульварах проти політичних репресій. Вона присвячена так званій «московській справі» про масові заворушення, які, за версією слідства, відбувалися 27 липня. Фігурантами у цій справі вже проходять 14 осіб.

Хода пройшла від Чистих ставків до Пушкінської площі, повідомляє УНІАН з посиланням на Meduza.

Традиційно мерія Москви підготувала відповідь на протестні акції. Сьогодні на проспекті Сахарова проходить фестиваль «PRO Літо», на якому виступають популярні артисти. Повідомляється, що серед відвідувачів фестивалю є люди, яким «сказали сюди приїхати».
За оцінкою кореспондента видання, в ході беруть участь кілька тисяч людей – від початку колони не видно її хвоста. Однак за даними поліції, в акції взяли участь 750 осіб. Серед учасників є і незареєстровані кандидати в Мосміськдуму.

Повідомляється, що Росгвардія перекрила вихід з Пушкінської площі в бік Тверської вулиці. Телеканал «Дождь» опублікував відео, де правоохоронці оточують людей. Журналісти відзначають, що став погано працювати мобільний зв’язок. Далі хода рушила проспектом Сахарова.
Поки інформації про затримання немає.

Вже понад місяць кожні вихідні в Москві проходять акції протесту, приводом для яких стала відмова влади допустити на вибори до Мосміськдуми опозиційних кандидатів. Часто мирні мітинги закінчуються масовими затриманнями із застосуванням насильства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українка Показати IP 31 Серпня 2019 22:40
Люди! Швидше розхитуйте і перевертайте ту вантажівку, що везе карлика і його команду, бо він не дасть спокою нікому:ні вашим, ні нашим! Подумайте про своїх дітей, яких навіть не дають по людськи поховати, одні цифри на могилах! Це ваша країна, а йому мало, то воно полізло і до сусідів, а тепер ви і ваші діти за те розраховуєтеся!
Українці Показати IP 1 Вересня 2019 10:50
Кастрюлю на своїй безтолковці поправ і вперед на маскву звільняти братів від рабства!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus