USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Хто очолить центр спорту інвалідів на Волині

12 Березня 2015 11:47
Серед двох кандидатур члени профільної комісії облради обрали директора регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сімї, молоді спорту та туризму 12 березня.

З листом до облради звернувся фізкультурно-спортивний актив спорту інвалідів. У листі закликали продовжити контракт (трудову угоду) з діючим начальником Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Володимиром Гащиним.

У листі йдеться про те, що цей кандидат був ініціатором відкриття в області ОДЮСШ інвалідів, сприяв, аби семи спортсменам Центру покращили житлово-побутові умови (надано квартири), чимало спортсменів отримують щорічні одноразові грошові винагороди.

Кандидатуру Володимира Гащина підтримав також заступник начальника Управління у справах сім’ї молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин.З його слів, кандидатуру Володимира Гащина погодили двоє заступників голови ОДА. Ігор Дмитришин зауважив, що під час його перебування на посаді були досягнуті хороші результати в спорті інвалідів.

Своєю чергою, голова комісії Роман Карпюк підтримав кандидатуру Юрія Костюка, випускника Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»,заслуженого майстра спорту України, чемпіона та багаторазового призера Паралімпійських ігор, багаторазового чемпіона та призера чемпіонатів, кубків світу та Європи з лижних гонок та біатлону серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

Наразі Юрій Костюк очолює комітет громадських організацій інвалідів Волині в Громадській раді при ОДА.

Відтак, члени комісії одноголосно підтримали Юрія Костюка, рекомендувавши депутатам під час сесії підписати з ним контракт терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus