USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Хто з волинських військових залишається на Сході

30 Травня 2014 19:05
Такої кількості розлючених, на межі нервово зриву жінок та чоловіків, яка побувала у стінах обласного військкомату за останній місяць, тут ще не бачили. Вже не вперше родичі військовослужбовців, яких мобілізували до 51 ОМБР «штурмують» військкомат. Усі вони хочуть одного: аби їх рідні повернулися якнайшвидше додому живими і неушкодженими.

Волинські батьки, матері, дружини військових, яких цього року мобілізували до війська сьогодні, 30 травня вчергове прийшли до військкомату, аби просити повернути своїх чоловіків.

Керівництво військкомату дало відповідь на запитання, які ставили їм батьки військових під час минулого візиту. Зокрема, їх цікавило, коли чоловіків повернуть додому та чому не всіх переводять на Миколаївщину. Нагадаємо, волинян, яких мобілізували перевели на полігон у Миколаївській області. Щоправда, там виник інцидент, коли військові відмовилися виходити з вагонів. Тож демобілізація чекає військових після підписання відповідного наказу Головнокомандувачем.

Крім того, згідно з інформацією, на Сході України в зоні АТО залишаються волинські військові, які написали рапорти про те, що вони – добровольці. До слова, відомо, що вже чимало волинян не хочуть повертатися зі східних областей й готові захищати країну там. Також залишаються ті волиняни, яких з 51 бригади перевели до складу 24 та 128 бригад – їх ротація відбудеться після окремого розпорядження. Окрім того, багато з них заявило, що лишаться на Сході заради пам'яті своїх загиблих друзів.

Жінки, чиїх синів та чоловіків перевели до складу цих двох військових частин, вирішили написати колективне звернення до керівництва оперативного командування «Північ», аби волинських військових повернули додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Схидняк Показати IP 30 Травня 2014 19:26
Вчера по треованию ВО Свобода отчитывался в Раде главный военный Украины. В числе прочего он сказал, что ни ротации, ни массовой демобилизации не будет до завершения АТО. Не хватает личного состава катастрофически.
Готу Показати IP 30 Травня 2014 19:34
коментар було видалено
Дончанин до Готу Показати IP 30 Травня 2014 19:38
Удивишься, но в этом случае я тебя поддерживаю.
війсковий до Дончанин Показати IP 30 Травня 2014 23:11
В країні війна за ухилення від служби дисбат, не виконання наказу ростріл, ви, що цього не знаєте
Анонім до війсковий Показати IP 31 Травня 2014 06:12
Не знаем - на Донбассе мобилизации и не начинали.
Анонім до Готу Показати IP 30 Травня 2014 20:16
коментар було видалено
мариуполь Показати IP 30 Травня 2014 19:35
знаете... я не знаю как вам объяснить...я не обвиняю вас ... вот мой адрес ... [email protected] может я ошибаюсь ... но волыняны тоже пострадали от украинского нацизма...знаете... я не хочу брать оружие в руки ...
Патриотка ГОТУ Показати IP 30 Травня 2014 20:35
Наши ребята воюют за Украину,а вы на заработках!!!Но,чтобы такой ценой зарабатывать-это самый большой грех!!!Валите вы с Украины!!!И чем скорее,тем лучше!!!!!!!!!!!!!!!!!
все цікавіше Показати IP 30 Травня 2014 20:37
волинські обласні інтернет ЗМІ стали полем підривної роботи і антиукраїнської пропаганди.. цікаво, чим займаються хлопці із служби навпроти стадіона - а то щось роботи їхньої не видно. відверті провокатори систематично нагнітають обстановку - так ми програємо на новітньому фронті - повноцінній інтернет-війні
Лучанка до Все цікав Показати IP 30 Травня 2014 21:15
Так СБУ психами та ЗПР діагнозами не займається,це робота психлікарні.
мариуполь. Показати IP 30 Травня 2014 21:45
эх Волынь ...а вы когда нибудь слышали о Приазовье ?
ольга степанівна Показати IP 30 Травня 2014 22:29
сьогодні прочитала в новинах,що аваков звільнив 12 гаішиків з волині,які відмовились їхати в зону ато. вам не здається,що вони занадто взялись за волинь?якось дуже підозріло.чому волинь посилають на схід,ми ж для східняків бандери. влада натравлює схід на захід. навіть сама неграмотна людина запідозрить щось неладне. комусь є вигода з громадянської війни!
123 до ольга степанівна Показати IP 30 Травня 2014 22:57
Тим, хто з цього пожне плоди. Конфлікт в Україні має геополітичне підгрунтя. Йде розділ останньої території, яка не входила до жодних економічних блоків (Україна). Американці намагаються витіснити російський газпром з поставок енергоносіїв до Євросоюзу. А щоб спонукати євро-політиків пристати на невигідні умови, потрібні шокові явища, як наприклад війна. Тому то і відправляють різних резервістів-непрофесіоналів (як наприклад батька 4-х дітей, якого вбили під волновахою). Картинка війни повинна бути жахлива. Тому і взялися за таке протистояння Східняки-західняки(бандерівці). Тут головне щоб люди самі зрозуміли, що це не їхня війна, і перестали вбивати один одного
Валерій до ольга степанівна Показати IP 31 Травня 2014 00:53
А Ви тільки це зрозуміли!
до ольги степанівни до ольга степанівна Показати IP 31 Травня 2014 09:56
Згідні з коментарієм,тож "вороги народу" віддали дебільний наказ західних мобілізованих на схід!!!!Це ж спеціально, щоб роздмухати громадянську війну, бо ми на їх землю прийшли із зброєю, ми для них чужі!!!!Це маші можновладці так "зшивають ,об'єднують" країну!!!!!!! " Схід і захід разом" ?????Ні , це виходить з а х і д на с х і д - лоб на лоб!!!! В країні ні військового стану,чи то у зв'язку з теротистичними нападами - особливого стану - нічого ж не оголошено!!!!!!" Добровільно" мобілізували і як є на схід, а коли полягли то вже почали шукати амуніцію!!!! Це спрямований геноцид проти західних регіонів!!!! Тільки у 33 був голодомор спрямований, а тут неоголошена війна!!!! Цо ж тим нардепам - скільки хочуть відпочивають, як хочуть голосують, коли хочуть тоді ідуть на роботу, набирають грошей під умови: пенсійний вік , ціни на газ - підняти! нехай простий народ за їх зади і бізнеси кладе голови, а вони поспівчувають!!!! Їм по закону ж не можна до війська! Нехай народ скидається на армію,забезпечує всім необхідним , а вони попіаряться по ТV.
123 Показати IP 30 Травня 2014 23:00
За таким розкладов в політиці, в україні повинен воювати ЦАХАЛ, а не волинські даїшники...
Дончанин до 123 Показати IP 31 Травня 2014 00:25
ЦАХАЛ УЖЕ предлагал нам ОФИЦИАЛЬНУЮ помощь в роли миротворцев. Неофициально уже помогает.
мариуполь Показати IP 30 Травня 2014 23:26
ы что правды не хотите знать ?
мариуполь Показати IP 30 Травня 2014 23:35
это событие всколыхнуло весь город.. это всего в 60 километрах от нас...неужели вы думаете что это нам безразлично ?
мариуполь Показати IP 30 Травня 2014 23:35
это событие всколыхнуло весь город.. это всего в 60 километрах от нас...неужели вы думаете что это нам безразлично ?
Lex Показати IP 31 Травня 2014 11:23
Звонила знакомая с Донецка. Волынская бригада отказалась воевать с народом. Местные жители их пока прячут. МАТЕРИ! Езжайте и забирайте сыновей. Сами живыми они не доберутся. Свои же расстреляют на первом блок-посте.
Дончанин до Lex Показати IP 31 Травня 2014 12:30
А я об этом с самого начала все время говорю.
Олена Показати IP 31 Травня 2014 13:25
Доки ми будемо чекати указу про демобілізацію ,то не буде кого демобілізовувати.Ми чекаємо ,а тим часом з Рівненського полігону "добровільно" примусово наших чоловіків везуть в Миколаїв, треба відстоювати своїх рідних!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus