USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Військовий комісаріат «штурмують», серед людей є провокатори?

29 Травня 2014 14:18
У військовий секретаріат прийшло три десятки батьків та дружин волинських призовників, багато з них цікавилися долею їх рідних. Були й такі, які не могли назвати причину, чого прийшли з протестами, оскільки вважають, що чоловіки повинні захищати державу. Вочевидь, частину людей просто підбурили «штурму» військового комісаріату Волині, який тривав сьогодні, 29-го травня.

Люди вимагали інформацію про те, де зараз знаходяться їх рідні, коли повернуться, інші були стурбовані тим, що сьогодні не можуть зідзвонитися з мобілізованими.

Зустріч відбулася в актовому залі, були дискусії й в холі приміщення, де оточили військових й дискутували з ними. Стурбованим відвідувачам пояснили, що зараз 51-у механізовану бригаду з Волині передислокують в Миколаїв на полігон «Широкий лан». Також зауважили, що військові звільняться від несення служби тоді, коли буде відповідний наказ про демобілізацію, який повинен підписати Президент України як Головнокомандуючий Збройними Силами України. Також мобілізовані можуть бути звільнені, коли їх вік доходить до граничного перебування на військовій службі – це 45 років.

Військові пояснили, що впродовж 45 діб комісаріати мали право призивати на мобілізацію чоловіків, термін першого призову закінчився 2-го травня. Втім його продовжили з 6-го травня ще на 45 днів.

Обурені лучани почали просити гарантій, що їх рідних не відправлять у «гарячі точки», їм пояснили, що зараз такого наказу немає.

– Мій син дзвонив, казав, що у нього усе добре. Я переживаю за нього.

– Гордіться ним, він справжній чоловік. То чого ви сюди прийшли?

– Бо я хочу, аби він повернувся», - говорили між собою цивільні з військовими.

Людям, які не могли зв’язатися зі своїми рідними, допомагали з’ясувати, де вони зараз знаходяться, і давали контакти їхніх командирів.

У комісаріаті пояснили, що раніше точних даних про свою дислокацію військові не могли надавати, адже такі міри безпеки.

Зауважимо, з Волині поїхало на схід більше 3-х тисяч мобілізованих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
дідо Показати IP 29 Травня 2014 14:21
Клімчуково-ригінальна банда не спить,провокаторами підробляють у фашистського Кремля.
олег Показати IP 29 Травня 2014 14:32
скільки чоловіків загине жах подумати в Біблії було написання що будуть шукати людина людину до цього йде. Боже спаси нашу Україну і її синів і дочок!
до дідо Показати IP 29 Травня 2014 14:33
дістав ти зі воїми провокаторами! бери автомат і бігом до війська! Патріот клавіатурний.
дружина солдата Показати IP 29 Травня 2014 14:35
*** А те, що хлопчаки там без бронежилетів, без їдла і води? Без елементарного захисту. що вже деякі хлопці два місяці воюють? Вже давно їх замінити, на цих гавкунів, що перед компютерами зараз сидять.
солдат до дружина солдата Показати IP 29 Травня 2014 14:52
коли мене 18-річним пацаном відправили на китайський кордон, де вирізали застави, ніхто не плакався, а просто несли службу і знали, що якщо пр..бав, то не плачься, що щось сталося..
дідо до солдат Показати IP 29 Травня 2014 14:59
це не "дружина солдата". а проплачений інтернет троль.
дружина солдата до д до дідо Показати IP 29 Травня 2014 15:09
Сам ти троль. Вставай мерщій і бігом у військомат. Боєць недороблений. Я вже 50 днів живу від дзвінка до дзвінка. щоразу чекаючи звістки -живий. А ти, чмо сидиш тут і дупу в теплі грієш.
Кішка до дружина солдата до д Показати IP 29 Травня 2014 15:22
А хіба волиняни 2 місяці на Сход...?То чого ви "50 днів живу від дзвінка до дзвінка"?
ДРУЖИНА до Кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:46
А ви свого сина чи чоловіка відправте,а тоді розказувати будете.А то наші відслужили по2 місяці уже,а ваші поховались,щоб повістки не отримати,а ви сидите і розказуєте,буде ваш там побачимо...
жена донеччанина до ДРУЖИНА Показати IP 30 Травня 2014 00:49
женщины! забирайте вы своих сыновей и мужей и пусть они будут живы ,но и наших мужчин,женщин, детей не убивают! нечего лезть со своим уставом в чужой монастырь! за ради кого они идут воевать? (только не говорите, что за едину Украину) ? за олигархов, за продажных и порошенков и юль разных? да им начхать на вас и ваши семьи. чужими руками жар загребают. одумайтесь!
ДРУЖИНА до дідо Показати IP 29 Травня 2014 16:44
А ви розумахи,чого за комп'ютерами сидите,бігом на Схід,"патріоти",сидіти і розказувати кожен може,і когось не шкода
Кішка до солдат Показати IP 29 Травня 2014 15:31
Ви абсолютно праві, просто у вас було розуміння того, що ви на війні..І або ти, або тебе....А в наших воїнів цього нема..Поранений, що зараз в госпіталі (стаття на сайті), каже лише про почуття страху...Але це ж нонсенс...Страх повинен бути, але не домінувати, бо він паралізує...
свиня ти, а не кішка до Кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:35
яка сидить перед монітором і ще й повчає когось. людина не пише, що 50 днів на сході, 50 днів, як мобілізували. це по-перше. по- друге: на китайському кордоні не вбивали радянські солдати радянських громадян, різницю відчуваєш? а по-третє: судячи з твоїх коментарів, а ні твій чоловік, а ні твоя дитина ніде не служать...хоча навряд у тебе взагалі є сім,я, тому що справжня матір чи дружина ніколи так не буде відгукатись на чужу біду
так до свиня ти, а не кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:44
де українські солдати вбивають українських громадян???? вбивають терористів, злодіїв і насильників, і не треба тут п****ти, а якщо ваші чоловіки і сини уср*лись, то так і скажіть - вони уср*лись і все, і не треба тут розповідати казки про сірого бичка...ч**рі алкогольні...
ДРУЖИНА до так Показати IP 29 Травня 2014 16:50
*******,ЙДИ САМ ТУДИ,В САМОГО ШТАНИ ДОСІ ПОВНІ,СИДИШ СХОВАВСЯ,А ГОСЬ ОБМОВЛЯЄШ.
так до ДРУЖИНА Показати IP 29 Травня 2014 16:58
на посту чи блок-посту не треба бухати з місцевим населенням, як би гірко це не говорити...
сиди вже до так Показати IP 29 Травня 2014 17:08
з таким словниковим запасом мовчки. на війні про таких казали: тилова криса.
Анонім до свиня ти, а не кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:47
Логіка у вас відсутня, чи читати не вмієте...Розуміння, що ти на війні, а не на прогулянці повинно бути...Обережність, а не довірливість...Зосередженість, недовірливість до чужих...І не повинно бути різниці хто на протилежному боці барикади... А виходячи з вашої логіки ("не вбивали радянські солдати радянських громадян") українські солдати вбивають українських громадян... То ви або ментально хвора, або провокатор..
тов анонім до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 16:55
думаю, ментально хвора людина, це ви,тому, що якщо особовий склад не виконує вимог Статуту і чи розслаблений, скажімо так, то коли на них здійснено напад і вони не готові, то не потрібно скаржитися на когось, а потрібно визнати - ми - про.бали і за це нас вбили...ментально здоровий ви наш...
Анонім до тов анонім Показати IP 29 Травня 2014 17:11
Як не дивно, я писала про те ж саме...Війна - не пікнік на узбіччі, це треба розуміти і бути готовим до всього..бо або ти їх, або вони тебе..Ви просто мене не зрозуміли..
анонім - і цим все с до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 17:03
а в анонімів завжди так - як не по їхньому, то провокатор. мабуть, ще з радянських часів це у вас залишилось. з ментальністю у мене все в порядку, на відміну від вас. українці воюють на українській землі - це факт. страждає від цього мирне населення, про яке чомусь ніхто не згадує, все, що може зробити для нього держава - це дати пораду сидіти по домівках. ще страждають матері і дружини хлопців, яких посилають на схід. а таким, як ви, схоже, дуже зручно сидіти в інтернеті і ставити поминальні свічки за чужих дітей.
Анонім до анонім - і цим все с Показати IP 29 Травня 2014 17:14
Щодо мирного населення. На початку подій - ейфорія неймовірна! Бо люмпенізоване населення ,на жаль, не могло навіть уявити такий розвиток подій...А тепер - розпач..
і цим все сказано до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 17:55
ніякого жалю у ваших словах не проглядається навіть. нелюмпенізована ви наша.
солдат до Кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:37
думаю, там просто належно не підготували, як казали, колись "я буду вас е***ь, е***ь, и еще раз е****ь, чтобы вы поняли, что такое воинская служба)))...и ведь помогло...
ДРУЖИНА до Кішка Показати IP 29 Травня 2014 16:48
За чиюсь дитину легко говорити,свою відправте,а тоді ще раз повторю розказуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
так до ДРУЖИНА Показати IP 29 Травня 2014 17:01
це генерали і полковники повинні були сказати, що це війна, а вони не сказали... і за це повинні понести покарання, хоча комбат теж не зрозумів, что надо чтить устав...
Аня Показати IP 29 Травня 2014 14:38
А,чому батьки,жінки не запитають у цих віцйськових і можновладців,коли їхні дітки підуть і будуть захищати Україну і свої накрадені мільйони.
Кішка до Аня Показати IP 29 Травня 2014 15:12
щодо військових, то сьогодні під Слов"янськом загинув у збитому вертольоті генерал....Дружині солдата -а ви як хочете, щоб сепарати прийшли і до вас, як і обіцяли чи щоб Батьківщину (читай вас і ваших дітей) захищав, хтось інший, якийсь дядько чи тітка , тільки не член родини...Хтось з Вінничини чи Черкащини, так?
Кішка до Аня Показати IP 29 Травня 2014 15:15
Моя хата з краю, выдомий украънський принцип... А ще де б не робити, аби не робити... З такими принципами нема місця в Європі, переселяйтесь на Донбас..
і цим все сказано до Кішка Показати IP 29 Травня 2014 17:59
переселяйтесь вже у свою європу. там такі потрібні, чекають - не дочекаються. а ще краще - на передову, медсестрою.
Ліза до Аня Показати IP 30 Травня 2014 00:16
Кажуть, що син Єрємєєва аж в Англії заховався щоб не призвали захищати Україну
екскурсовод Показати IP 29 Травня 2014 14:45
Як до влади то хунта перша на фронті, а як країну захищати то в тилу!!!
дідо до екскурсовод Показати IP 29 Травня 2014 14:47
Хунта сидить в Ростові та Ліпінах.
Йуха до екскурсовод Показати IP 29 Травня 2014 15:09
Тобі пора на екскурсію до сибіру ! ! ! Бери кононовичів і кроком руш ! ! !
ффффаааакк до екскурсовод Показати IP 29 Травня 2014 15:10
Яка це хунта.Справжня хунта вже б давно всіх терарюг спалила.А то соплежуї.
Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:04
Пузаті командири нездатні командувати.Сільодочку під водочку вони мастакі.А тьоті мабуть проплачені.
Лучанка до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:22
слухай, прийди і подивишся хто проплачений, а хто ні... язик ще повертається таке молоти...
Волинь до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:35
А якщо не проплачені, то гарно зорганізовані - це факт!
мама до Волинь Показати IP 30 Травня 2014 08:39
Ви хоч були там, що ви кажете що проплачені, чи організовані. Прийдіть сьогодні на 15 00 і самі переконайтеся, які можуть бути гроші чи ще щось, коли у матерів і у дружин болить серце і кричить душа..
Недбайло Показати IP 29 Травня 2014 15:25
Будь ласка, хто наведе дані по інших областях? Скільки поїхало на Схід? І, врахуйте, що ми одна з найменших областей України! а вже 3000!
Анонім до Недбайло Показати IP 29 Травня 2014 15:48
До ЗС України —26952 особи, до Національної гвардії МВС України —9000 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту —1200 осіб.
Євген Показати IP 29 Травня 2014 15:26
Не буде там наших хлопців, будемо зустрічати Камази з Кадирівцями на Волині. Що тут не ясно? Сьогодні у нас тут мир, тільки тому, що наші хлопці там. Тримайтесь дружини та матері, ми розуміємо, як Вам важко. Війна вона така. Сьогодні Волинянам треба об’єднатися з метою підтримки наших воїнів та їх сімей, як морально так і матеріально. А не атакувати військомати. Слава нашим воїнам-героям!
Кішка до Євген Показати IP 29 Травня 2014 15:32
підтримую на 100%
ДРУЖИНА до Євген Показати IP 29 Травня 2014 16:53
То чого ти тут????????????Хай твоє мати сльози по льє,дружина дитину втратить.
діду. Показати IP 29 Травня 2014 15:28
При чому тут проплачені тьоті, клімчуки, вони що їх туди посилали. Рідні прийшли, щоб повернути своїх додому, влада говорить одне, а робить зовсім інше. Не треба брехати військовим, а то посилають туди - не знають куди.
Волинянка Показати IP 29 Травня 2014 15:28
Я розумію, що родичи турбуються про родину. Але часом своїм дзвінком ви ставите під загрозу своїх же хлопців. Не забувайте - Гебельс слухає.
ПЕТРО КАЛОРІЯ до Волинянка Показати IP 29 Травня 2014 17:08
Ворог володіє мобілою МТС і фіксує місцезнаходження з точністю перебування телефона до 50-100 метрів. Змінюйте МТС на Київстар! МТС - Кремлядьський шпигун в розташуванні в/ч.
Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:31
До тих пір, коли Ярош, Гузь, Данильчук, Москвич не відправляться воювати на Донбас вважаю абсолютно вірним кроком матерів/дружин боротися за повернення своїх синів/чоловіків. І на перший погляд ті, хто на світлинах виступає від імені ВО "Майдан", також призивного віку. То вперед!
Євген до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:42
Спочатку треба зупинити агресора. Об’єднатися для захисту нашого дому. А потім констатувати хто є хто. Історія та народ дасть гідну оцінку діянням цих осіб з часом. Але зараз не до цього. Ворог наступає.
Анонім до Євген Показати IP 29 Травня 2014 15:48
Ха! Во как! історія дасть оцінку...Відмазатися бажаєте?
Анонім до Євген Показати IP 29 Травня 2014 15:51
Абсолютно вірний коментар. Я із мешканцями Донбасу набагато швидше знайду шлях до миру ніж з цими п***, що прикрилися всякими радами та ВО...
Донбасс до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 17:43
Давайте к нам всех кто неугоден
ВОНО Показати IP 29 Травня 2014 15:31
НезалежнІсть українцям подарували , тепер пора підтвердити що не даремно її дарували. А це все дуже схоже на акцію солдатських матерів з Россії. після гибелі тисяч солдатів у Чечні. Звідси питання ХТО цих матерів організував і привів під військомат в такий час? Більше всього що Мартинюк з компанією чи інші зрадники
Анонім до ВОНО Показати IP 29 Травня 2014 15:34
Важливіше хто б ВОНО привів в воєнкомат в такий час....Жаль, немає Мартинюка для цього...
Тому чуду до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 16:47
Да, щось ВОНО не хоче в військомат, воні лише хоче((, то ж абревіатура дуже влучна.
ПЕТРО КАЛОРІЯ до ВОНО Показати IP 29 Травня 2014 17:10
Який Мартинюк? Той що "Реформи і порядок?
солдат Показати IP 29 Травня 2014 16:25
треба просто фінасувати Збройні сили України(ЗСУ) так. як належить - 3%ВВВ або хоча б 45 млрд грн і треба пояснити усім, що є певні недофінасування соціальної сфери тому, що фінансуються ЗСУ, але і треба ввести пожиттєве ув"язнення усім генералам і старшим офіцерам за крадіжки військового майна. бо зараз, думаю, п*****сам-генералам і полковникам дуже хочеться заробити на наших простих волинянах і т.д.,а треба фінасувати солдат, їх захист (бронежилети, каски, засоби зв"язку), ракетні коплекси, авіацію і нещадно пи****ти генералів і офіцерів( в т.ч. у воєнкоматах), які хочуть нажитися...
Анонім до солдат Показати IP 29 Травня 2014 17:33
Добре було б не узагальнювати...Сьогоднії загинуло 12 чоловік – шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж гелікоптеру, та шість – представників спецпідрозділу МВС України. Впевнена, що там був не один східняк...Знаю, що полковник Бульдович - з Сумщини, генерал Кульчицький - з Миколаївщини..Кращі з кращих..А загинули за таких як ми з вами...І у всіх були матері, дружини, діти...Війна... Добре було б дописувачам вашого сайту спрямовувати негативну енергію в потрібному напрямку...Не військові комісаріати винні в тому, що йде війна...
пан Показати IP 29 Травня 2014 16:38
А як бути з гаслом: Слава нац11 - смерть ворогам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus