USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військовий експерт – про удари РФ по підрозділах Заходу України

15 Липня 2014 22:00
Російські спецслужби спеціально завдають ударів по підрозділах Західної України, щоб розхитати ситуацію в тилу. Як приклад, це численні втрати серед львівських військових та трагедія під Волновахою, коли загинули військові з Волині. Про таку тенденцію, 14 липня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі розповів військовий експерт Володимир Гулима, - повідомляє Galinfo.

Нагадаємо, цієї ночі в бою під Амвросіївкою загинуло троє волинян - бійців 51-ї механізованої бригади, ще двоє було поранено.

«Сфера, в якій є не доопрацювання щодо українських військовослужбовців – це морально-психологічна сфера. Війна – це дуже сувора річ, і у неї є свої закони. Інколи ціна успіху може бути дуже високою. Як показує практика, трагедії відбуваються із тими бригадами та частинами, де відбуваються протести матерів та дружин. Ворог відслідковує ці морально-психологічні моменти, і б’є у ці найуразливіші місця, щоб розхитати ситуацію в тилу. Ми маємо справу з підступним і підготовленим ворогом, який відслідковує моральні моменти. Мовчати про проблеми, звісно, не варто, але їх треба вирішувати правовими методами. Будь-які акції мають іти на користь спільній справі і не завдавати шкоди бійцям», - сказав експерт.

ЧИТАТИ ЩЕ: СЕПАРАТИСТИ АТАКУЮТЬ ЗАХІД УКРАЇНИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Як зазначив Володимир Гулима, диверсійні розвідувальні групи РФ провокують розхитування ситуації на Заході України, адже це головне тилове забезпечення фронту.

Після тої дестабілізації ситуації та проведення пікетів та блокування військових найбільші втрати зазнали саме західні області – Івано-Франківська, Волинська, Львівська, а тепер намагаються розхитати ситуацію і в Закарпатті.

Він також наголосив, що військовим небезпечно спілкуватися по телефону із рідними.

«Була заява про те, що усі телефонні розмови операторів «Київстар» та МТС прослуховують російські спецслужби. Очевидно, військові не усвідомлюють, що у такий спосіб самі собі шкодять», - сказав він.

Своєю чергою, компанія «МТС Україна» спростувала твердження про те, що російські спецслужби з допомогою деяких російських та українських операторів мобільного зв’язку мають можливість прослуховувати українських абонентів мережі МТС, а також відслідковувати їх місцезнаходження.

Компанії вдалось захиститись від спроб втручання в роботу мережі зі сторони російських спецслужб. Нині оператор посилено відслідковує трафік та блокує окремі канали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Надія Показати IP 15 Липня 2014 22:13
Дійсно, люди, зверніть увагу! Найбільше б'ють тих, чиї родичі виходять голосити і лягати на дорозі (у Яворові було таке), особливо, якщо це показує ТБ. З інших областей теж гинуть, але там не виходять або їх не показують... Схаменіться, не шкодьте хлопцям!!!
війсковий 61 бр. до Надія Показати IP 16 Липня 2014 07:10
Відхід терористів з Словянська практично без втрат, Оточення і безперервне бомбардування розраховане на повне знищення наших три бригади на кордоні з Росією, Бунти родичів призваних. Це перелом не в нашу користь Брехня на протязі 3 місяців про перекриття кордону дала свій результат, в сепаратистів більше бронетехніки як в нас. Зараз будуть шукавти щось на зразок поганому танцвнику щось мішає, виясняється що бронетанкові заводи розкрадені і так далі. А росія за допомогою найманців скоро без зусиль досягне своєї мети. Тому що парактично немає кому воювати так як сцикота типу Яроша, Данильчука давно в кущах
Igorock Показати IP 15 Липня 2014 23:04
Висновок такий, матері які не хочуть щоб іх діти йшли вбивати своіх співгромадян працюють на Путіна. Скоро тих жінок які будуть блокувати військові частини та военкомати будуть розстрілювати, як колорадок та сепаратисток.
чувак до Igorock Показати IP 16 Липня 2014 03:01
во-во !
чувак Показати IP 16 Липня 2014 03:00
Справа в iншому !Валите нах..р в свою Европу и стройте своё Галицкое гос-во отдельно от остальной Украины !Оставьте в покое Украину и юго-восток и живите сами как хотите со своими гребанными героями -приспешниками Гитлера.К вам с оружием в руках никто с юго-востока не пришел, так и вам нефиг там чё делать.
Анонім до чувак Показати IP 16 Липня 2014 06:38
Вали в Россию, так звал Путина и его армию. Вот он и помог!
гiсть Показати IP 16 Липня 2014 04:50
Вiйну розв'язали олiгархи,а закiнчувати треба народу.
Анонім до гiсть Показати IP 16 Липня 2014 06:50
І не треба все валити на олігархів. Росія завжди тримала Україну за НІЩО. І щоб це НІЩО підняло голову?! Цього вже допустити вона не змогла. І чи зможе?
Дончанин до Анонім Показати IP 16 Липня 2014 08:00
Конкретно и без общих слов. Доказательства своих слов на стол (с указанием первоисточников).
Джулія до Дончанин Показати IP 16 Липня 2014 10:31
А Ви сприймаєте аргументи??
махно Показати IP 16 Липня 2014 10:39
Олигархи сделали вывод из майдана. Нужно убить как можно больше заражением, как наиболее активных, чтобы не было третьего майдана. Ну и Путину тоже нужно угробить таких же свидомых ,но своих, также ,чтобы не было кому протестовать. Война за сохранность олигархии с двух сторон. Все просто!!!
Антипетрик Показати IP 18 Липня 2014 01:40
Для особливо патріотично налаштованих свідомих зомбованих олігархами,чи просто пакетиком гречки.Поїдьте (якщо вас пустять) в Кончену Заспу і можливо прозрієте,спуститесь з небес на грішну землю.Голосуйте далі за олігархів.Може шоколадку чи пряника дадуть.Тільки ідея нації може підняти з колін рабів.Прозріти час настав,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus