USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто збивав «Боїнг 777»: опублікували фото росіян, причетних до катастрофи

26 Травня 2018 09:29
У мережі поширили фотографію особового складу 53-ї зенітної ракетної бригади, підрозділу збройних сил Російської Федерації, що дислокується у Курську. Саме ці військові можуть бути причетними до запуску ракети, що збила «Боїнг 777» рейсу MH17 у небі над Донбасом в 2014 році, пише 24 канал.

Як йдеться у звіті результатів розслідування катастрофи Боїнга 777 рейсу MH-17, у розпорядженні слідства є ціла низка фото- та відеокадрів, на яких зафіксовано ЗРК «Бук», що збив авіалайнер рейсу MH17.

«Під час аналізу цих зображень було виявлено низку характерних ознак. Поєднання цих ознак є настільки унікальним, що їх можна розглядати як «відбиток пальців». Слідство стверджує, що цей «відбиток пальців» було співставлено з колосальною кількістю зображень самохідних ЗРК «Бук», як російського, так і українського походження. Єдиний ЗРК «Бук», на якому було виявлено таке ж поєднання відмінних ознак, – це самохідний ЗРК «Бук», який було багаторазово зображено на фото- та відеокадрах під час свого проходження у складі колони 53-ї бригади 23-25 червня 2014 року», – зазначається у документі.

Так, на фото, що зараз поширюють у мережі, зображено весь особовий склад вищезазначеної бригади, включно з її командиром Сергієм Мучкаєвим.

Російські військові, що є причетними до збиття "Боїнга 777" на Донбасі

Додамо, що подібне фото взимку 2018 року публікував один із активістів розвідувальної спільноти Bellingcat Арік Тодлер, щоправда тоді вся інформація була англійською мовою.

Крім того, він опублікував світлини Сергія Дубинського із позивним «Хмурий» і Сергія Ткачова із позивним «Дельфін».

«Всі знають Гіркіна, але ці хлопці мають бути наступними: Дубинський, Ткачов, Мучкаєв і багато інших», - коментував так Тодлер рішення суду США у справі про збиття малазійського «Боїнга 777», згідно із яким Гіркін має виплатити родичам загиблих у катастрофі 400 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 24 травня міжнародна слідча група, яка займається розслідування катастрофи MH17, заявила, що «Бук» було привезено на окуповану територію Донбасу з Росії і він належав 53-й зенітно-ракетній бригаді Міністерства оборони Росії.

25 квітня Австралія та Нідерланди офіційно звинуватили Росію у збитті малайзійського «Боїнга» під Донецьком у 2014 році.

?17 липня 2014 року у небі над Донбасом був збитий пасажирський літак «Боїнг-777», який здійснював рейс з Амстердама до Куала-Лумпура. В катастрофі загинули усі 298 людей, які перебували на борту. У вересні 2016 року представники міжнародної слідчої групи заявили, що літак був збитий ракетою з комплексу «Бук», яку на тимчасово непідконтрольну територію на Донбасі завезли з Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прикольно Показати IP 26 Травня 2018 11:23
До однієї установки *БУК* яка збила БОЇНГ-777 причетні всі начальники обслуг(10 ч) 2 дивізіону, всі 3 командири батарей 2 дивізіону , невистачає тільки замполіта .зампотеха,і зампотила і чистого ЗАМА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus