USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто координуватиме захист прав дітей на Волині

15 Травня 2013 16:08
Координаційну раду з питань захисту прав дітей створять при Волинській обласній державній адміністрації.

Про це йдеться у розпорядженні голови облдержадміністрації «Про утворення координаційної ради з питань захисту прав дітей при обласній державній адміністрації» від 15 травня 2013 року.

Так, координаційна рада займатиметься виробленням пропозицій щодо регіональної політики у сфері організації роботи із захисту прав дітей та координацією діяльності відповідних структурних підрозділів обласної державної адміністрації, місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, територіальних органів Міністерства внутрішніх справ України у вирішенні питань соціального захисту дітей.

Також серед завдань ради - розроблення пропозицій центральним та місцевим органам виконавчої влади до заходів із поліпшення становища дітей, їх соціального захисту, сприяння фізичному, духовному та інтелектуальному розвиткові, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень.

Керівником координаційної ради призначили Олександра Курилюка, його заступником - Аллу Онищук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus