USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кінець «литовців»: що чекає власників авто на іноземній реєстрації. Думка

6 Червня 2017 16:49
Президент України підписав указ 146/2017, яким доручив Кабміну розробити закон для власників машин на європейських реєстраціях, які намагаються користуватися ними в порушення митного кодексу.

Є версія що цей закон буде містити норму, за якою після 5 порушень ПДР така машина буде виселена з території України. Про це повідомив на своєму каналі редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський.

З його слів, насправді метою указу 146/2017, що нібито регулює питання безвізу Україна-ЄС, є покласти край ввезенню в країну машин на польській і литовській реєстрації. А це є вигідним для вітчизняних автоскладальників, зокрема – концерну Порошенка «Богдан».

«За деякими даними, такі машини поставлять на жорсткий контроль, і після 5 порушень ПДР забиратимуть на штрафмайданчик або відправлятимуть «на батьківщину».

Цей захід беззаперечно вітчизняним авто складальникам, серед яких президентський концерн «Богдан» займає далеко не останнє місце», - пише Дубінський.



Як повідомлялося раніше, Порошенко заявляв, що схеми безмитного ввозу автомобілів та пересування ними по Україні на іноземній реєстрації будуть ліквідовувати.

Натомість власники таких авто вимагають, щоб розмитнення авто в Україні було як у Європі. Нагадаємо, 28 травня до Всеукраїнського автопробігу на підтримку цивілізованого ринку автомобілів в Україні долучився Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
упс Показати IP 6 Червня 2017 17:06
В мене на відео реєстратору повно такого компромату на ті машини...
Литовський босс до упс Показати IP 6 Червня 2017 19:45
Всім пох*й.
))) Показати IP 6 Червня 2017 17:15
непогано....цікаво чи він придумає закон,який змусить його продати рошен))))))
ДУМКА Показати IP 6 Червня 2017 17:17
Пі&₽р, на вертольоті літає, йому всерівно на людей, які хоч трохи отримали шанс нормально пересуватись...
Звір до ДУМКА Показати IP 6 Червня 2017 21:28
Скажіть мені де ви бачили щоб президент країни мав саій бізнес,і тим більше бізнес в ураїні агресора,а він закони на машини робить безтолкові,все авйшли в Євросоюз маєм прпво їздити як європейці.......
Анатоль_ Показати IP 6 Червня 2017 17:22
Може,хлопці, то й правильно пан Президент зробив. Треба щоб порядок був з номерами. Бо зараз всім складно жити.
Читай закон до Анатоль_ Показати IP 6 Червня 2017 18:16
До чого тут номера? Хто заїхав той і відповідає.30 % на укр номерах або двойнікі або взагалі лівак причому класу vip.
Andrew Показати IP 6 Червня 2017 18:47
Без проблем, але розмитнення хай зробить так, як в Польщі.
:-) до Andrew Показати IP 7 Червня 2017 09:51
І річні податки на авто також)))
Селянин Показати IP 6 Червня 2017 20:13
хлопці я вам хочу сказати , що наш ПАН порошенко вже задовбав набивати кармани - на людей повірте йому начхати. Та я краще буду їздити добитим поляком як купуватиму нову машину з його БОГДАН АВТО яка через два роки їде варитися і краситися Душімо хлопці ПОРОХА. Слава Україні. Нас багато Нас неподолати. Зря він нас зачепив. А стосовно порушення ПДР то це не в бляхах іноземних діло а втих придурках які сидять за кермом і на наших номерах. хіба мало їх попадає в дтп і порушують ПДР. Якщо я порушу на полякові то я не буду тікати я заплачу і далі буду їздити,чому він має в мене її забрати,а це ще звичайно треба попробувати зробити. Ну менти держіться проблем тепер у вас хоч відбавляй-заробляйте бонуси у стоматолога.
Поліція до Селянин Показати IP 6 Червня 2017 23:43
Ми просто на роботі і виконуєм накази. Не мели дурної мови.
До пОЛІЦІЇ до Поліція Показати IP 7 Червня 2017 08:49
Ви не просто на роботі... Чи вас там не вчать, що за порушення конституційних прав громадян та ВИКОНАННЯ ЗЛОЧИННИХ НАКАЗІВ можете загриміти за грати???
Поліція до До пОЛІЦІЇ Показати IP 8 Червня 2017 09:39
Де ти бачив в Конституції запис про авто на іноземній реєстрації? 90 % Контитуційних норм ссилаються на Закони. Для чого мова про злочинні накази?! Йди президенту розкажи про них, де довів країну до бідності. Всім добре бути не може, нам всеодно на вас і упередженого ставлення ні до кого не має, оскільки в першу чергу ми дбаємо про порядок.
123 до Поліція Показати IP 7 Червня 2017 11:41
ну прям як беркут...
Ярослав до Поліція Показати IP 30 Серпня 2017 13:58
А ви не меліть що намагаєтесь порядок наводити... Система то залишилась старою, і хабарі разом з нею... Г......О ви там майже всі... І не треба тут заливати, - що ми тут такі правопорядні....
Стоматолог до Селянин Показати IP 7 Червня 2017 09:23
Машинка зубодробильна не зламається?
олег Показати IP 6 Червня 2017 21:56
заборонити нашим їздити на закордоній реєстраціі. понакупляли хламу і їздят хто як хоче. давно було потрібно навести порядок .це я кажу як водій
Бот до олег Показати IP 7 Червня 2017 18:09
То дозвольте реєструвати а не єб*т мозок законопослушні на наших номерах всі правильно їдуть?
саша до олег Показати IP 6 Червня 2017 22:43
Про які зламки ти говориш ... люди купили машину 2002-2006 р. в гарному стані (vw, audi і тд) за 2-4 тис долярів ... а тепер іди на автобазар в четвер і подивись за такі гроші яку машину ти купиш з ростаможкою ... що всі одне і теж мелють про машини на польських бляхах ... ну в українців і жаба давить, за те що хтось трошки краще живе ... в тому в україні й проблема що ми один одного готові зїсти ... P.S. В мене немає машини на пол чи литовскій реєстрації і нормально відношуся до власників тахих авто ... добре що наші люди мають можливість пересуватись на нормальних авто а не шкрябатись на 99 ладі чи ланосі які вартують як vw b4-b5, а по якості і комфорті і близько нестоять з цим німцем ... а причини дтп не в машині а той хто в машині ... говори неговори але все тільки ускладнюється в нашій країні
ууу Показати IP 6 Червня 2017 23:04
усі зламки з іноземними таблицями на шрот і без усяких "якщо", протягом 90 днів !
Звір до ууу Показати IP 7 Червня 2017 07:24
На шрот треба відправити наш автопром,Таврію і Деу,разом з нашою владою,де ви бачили щоб розмитнненя авто з регістрацією коштувало більше ніж сама вартість авто,ми ж уже в Європі,а значить повинні бути і європейське розмитнення,а також90 денний європейський митний транзіт на тимчасовий вві авто,тільки для цьго потрібно впорядкувати закон, а то для мажорів і держпвним службовцям закони не писані,а для простого люду видумують і пишуть закони аби їм було добре,коли вже порядок буде,коли Україна стане правовою цивілізованою європейською країною.....
Роман Показати IP 7 Червня 2017 00:53
"умники" типу на шрот і т.д.... Через вас гривомахачів така дупа .... Ви готові платити 7 000 у.е. за пасата пятого і на украхїнських номерах і у вас тачила крута. Лашпети ви на вас їздили і будуть їздити
Роман Показати IP 7 Червня 2017 00:59
я купив авто за 1800 долл -- шкіра, кліма, підігрів і все що в говноланосах не буде років 10-15. Перед тим я їздив на пятнашці яку продав за 2800. То де пятнашка а де пасатт. Не гоніть цього поноса. Якщо хочете щоб не було зламків то робіть чесний тех огляд ( що впринципі при продажній владі не можливо) але це вже буде намагання . А пану порошенко певно треба задуматись скільки виборців за нього не проголосує. В мене в сімї голосували за нього , а тепер пішов ти друже...
украина Показати IP 7 Червня 2017 07:14
пи**расы не дают украинцам ездить на хороших машинах
Гонщик Показати IP 7 Червня 2017 09:04
Продажи корыт сенсов упали у пороха
Неважливо Показати IP 7 Червня 2017 09:18
Гнидо,ти дасиш нам дихнути??замість того щоб їздити на непоганих іномарках,будемо їздити на гамні за ті ж гроші
Ю.С. Показати IP 7 Червня 2017 11:01
Судячи з коментарів, у нас одна радість що в сусіда горе. Сьогодні Ви купили автомобіль за 6000, завтра Ваш син чи батько купить ще кращий за 3000, але на іноземній реєстрації, що в цьому поганого? Мені 47 років, все життя чесно платив податки , людям зарплату і пахав як кінь. Взяли з дружиною в кредит грузовик та виплачували справно за нього 6 років. Мріяли про легковик, але не складалось, бо не крали,то дефолт, то будівництво, то дітей вчили, самостійно вилазили з болота. Увесь час давали і даємо допомогу на АТО. В тепершній час купити хороший автомобіль навіть мені , підприємцю , складно при наших умовах, про новий і не мрію. Купив машину на литовських номерах ,такі машини купують роботяги, яким трохи менше повезло в житті , 7 років машині, що проїздила на європейських дорогах, це те ж саме що на наших дорогах 3 роки. Що Ви називаєте хламом? Порошенковий рупор працює, скрізь акцентують увагу на аварії з литовськими номерами, а поїзди, що втаранились лоб в лоб теж були на іноземних номерах? )) Я важкою працею заробив на машину, я її бережу як дитину. У мене не було бабці, яка мені б залишила квартиру і не було багатих батьків, я бідний напівсирота. Яка була для нас радість, коли купили автомобіль .Я не проти того , щоб була якась єдина база автомобілів на іноземній реєстрації, я не проти розмитнення з адекватною ціною чи іншими лояльними внесками в держфонд, але ж не так, що розмитнення вдвоє дорожче за сам автомобіль. Я краще спалю свій автомобіль ніж віддам його не відомо куди.Тут писали про компромати на іноземні номери...У мене таких компроматів на мажорів і на нові круті іномарки ого-го, тільки всім насрати, проти них бояться і пікнути, бо получать в рило. Сумно до сліз.
лучанка Показати IP 7 Червня 2017 11:59
Чому хтось має платити за машину 20000 тис.дол які йому не впали на голову ас хтось 3000тис дол Потім чудити на них щ хотіти бо з нього як з гуся вода....бо заїхав на ній якийсь х..р зна хто! Якщо справедливо то для всіх !! Всі такі розумні ...я купив тому я буду відстоювати свої інтереси !!!а ТЕ ЩО ІНША ЛЮДИНА ВСЕ ЖИТТЯ ЗБИРАЛА НА ТУ НЕ ЗОВСІМ НОВУ МАШИНУ АЛЕ НА ДЕРЖ.НОМЕРАХ ЗА НЕ МАЛІ ГРОШІ...ТО ВСЕ РІВНО!!
Марина до лучанка Показати IP 7 Червня 2017 13:17
Поділіться досвідом, як Вам чесною працею вдалось заробити на машину за 20 тис. дол. і ми всі підемо по Вашим стопам. Я працювала на підприємстві менеджером середньої ланки 20 років, чоловік підприємець 15 років, але не можу заробити навіть половини такої суми. Впевнена що Ви заробили кошти, знайшовши "лазєйки" в законі (так само як покупці машин на іноземній реєстрації) , або за кордоном, в той час, коли інші платили податки в казну нашої держави щоб Ваша мама отримувала пенсію в Україні..
тетя Мотя до лучанка Показати IP 7 Червня 2017 13:32
Правильно писали выше, у нас, в украинца, одна радость, что в соседа горе. Успешный человек никогда не будет пыхтеть такой ненавистью к простым работягам, которые хоть как-то попытались накопить хоть на какое-то средство передвижения что б мать с села в больницу завезти или торбы с рынка привезти.Это машина по необходимости. А за 20 000 покупают машину для роскоши. Сколько Вы заплатили за техосмотр своей машины, стоимостью в больше ПОЛ МИЛЛИОНА грн? За границей такой номер не пройдет, отсюда вывод что не все машины из-за границы хлам. Конечно, как на иностранной регистрации так хер зна кто, как на машине за 520 000 грн - ТАК ПУП ПУПОВ ЗЕМЛИ !
Сергійович до лучанка Показати IP 7 Червня 2017 14:07
Півтора року назад я з іншими небайдужими "скидався" на автомобіль , який переправили у зону АТО, він був на польських номерах. Таких як я багато, і автомобілі, в більшості , туди їдуть на іноземній реєстрації, бо дешевші. А Ви й далі грійте свою попу в автомобілі за пів лимона і розказуйте як тяжко Ви на нього заробили.
))) до лучанка Показати IP 7 Червня 2017 20:08
продай за 20 і купи в європі за 10 ....і нестели тут єресі.
саме так до лучанка Показати IP 7 Червня 2017 22:15
Повністю підтримую.Поясню-проїдьте по царських селах ,віли в три поверхи,забори,вартістю як джип,а через одного в дворі іноземні бляхи.Теж бідні,чи хитрі??
я до саме так Показати IP 8 Червня 2017 13:33
Царське село це там де бурштин гребуть? Окраїна Луцька? чи може Горзвин, Верхи , Сирники і т п , де люди без чобіт гумових з хати не виходять і той пан хто коня має?)))
Я до лучанка Показати IP 8 Червня 2017 10:08
На мою думку, Вас просто давить "велика зелена жаба", тому що хтось інший купив такуж саму машину, тільки в три рази дешевше. Але хто ж Вам лікар? Ви тут розпиналєтеся про справедливість? А справедливо, коли сім'я відкладає на машину протягом не одного року, і купляє якусь недобиту ладу, а потім коли везе в лікарню свою маленьку дитину, та лада напів дороги ламається? Але що там здоров'я та життя дитинки, головне що українська реєстрація, так?????!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 7 Червня 2017 21:39
Сьогодні їхав чудо на 39 Бмв на литовських номерах не пропустив а за ним їхав чоловік на новенькій g7 і уявіть що люб'язно мене пропустив не зважаючи на те що моя машина на тисяч 70000$ дешевша ніж його я аж ахнув
Я до Анонім Показати IP 8 Червня 2017 07:53
Я сам водій і маю дві машиниі- одна на волинських номерах а друга на польських і що ? З вашої логіки культура поведінки міняється залежно від того на яких номерах їздити? Аварія на Дубенській на яких номерах була, або аварія 1 травня в Луцьку , коли жигулі врізались у дерево ?Я переходив дорогу біля там-таму, на переході всі були шоковані, тому що на зелене світло йшли в той час як перед носом пролетіла іномарка на наших номерах на страшній швидкості, аж вуха всім позавертало, хтось навіть в поліцію мав звонити, питали чи номер запамятали і що ?Бидло воно і в африці бидло, не має значення на якій воно машині і на яких номерах.
Я до Анонім Показати IP 8 Червня 2017 10:29
Отож, Ви самі визнаєте , тим що ахнули, що культура поведінки на VIP авто - рідкість. Я за своє життя мав 6 авто, тому можу знати яке відношення до людей у дешевих машинах. В першій, волинянці ))), чуть в кювет не скинули, їхав по дорозі, хоч за правилами, але таке враження що мене ніхто не бачив ))) Зараз маю авто більш-менш -різниця суттєва, та через колишню зневагу до мене я маю повагу до водіів всіх авто
Еее Показати IP 7 Червня 2017 23:10
У Лучанки звичайні мономіски, вона думає лише за себе, не за дітей, родичів, друзів...Які напевно також хочуть авто придбати. Вона переплатила, то хай всі вони переплачують.
Льоня Показати IP 7 Червня 2017 23:21
Те що в мізках людини,аж ніяк не можна асоціювати із номерами на авто. Той хто висмикує і смакує такі факти, намагається відвернути увагу від основного месіджу дій тих хто при владі: лобіювання свого бізнесу-автопрому та салонів магазинів( кажуть це п'ять сімей в Украіні), а на громадян Украіни ім глибоко ... всерівно, смішно і гірко та боляче дивитися зі сторони на це конвульсійне пересмикування можновладців, невже немає зупину іхній нахабній ненажерливості, коли зрештою влада буде патріотичною по відношенню до людей, а не своіх неправедно нажитих статків. А щодо коментів то скажу так: в житті головне зайняти позицію, або позу..., ну що ж , стійте і далі в своій позі, видно ви так отримуєте максимум задоволення
Марія Показати IP 9 Червня 2017 10:33
Люди , які проти авто на іноземній реєстрації, не розуміють, що ввезення авто з-за рубежу - це перший крок до зниження цін на українському ринку. Такі барани будуть все життя носити лапшу на вухах ,їздити на сраних ланусах і думати що вони круті та дякувати олігахам. В мене авто на литовській реєстрації і я не проти розмитнення ,наприклад, за 500-1000 дол (залежно від вартості) Всерівно наш брат знайде вихід як оминути закони і вийти сухим з води, то хай так ідуть гроші в бюджет,я тільки за. Але ж не 2500 дол, як це показував експеримент з запорожцем )))
Читач Показати IP 9 Червня 2017 17:40
А чи не присутній тут прихований конфлікт інтересів при підписанні указу 146/2017, який пов*заний з корпорацією БОГДАН?
міша Показати IP 31 Серпня 2017 19:28
банду геть
Олекса до міша Показати IP 8 Січня 2018 21:00
Ми в очах людей з-вїкон Х-5 завжди були босота. А тепер як нас вїдрїзняти на дорозї.
Олег Показати IP 22 Січня 2018 13:33
Яких 5 порушень. Всіх на штраф майданчик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus