USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук запропонував Клюєву зменшити ціну світла

8 Квітня 2011 16:07
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук пропонує урядові здешевити тарифи на електроенергію, яка використовується для освітлення вулиць.

Про це Клімчук говорив під час свого візиту до Кабінету Міністрів України 7-8 квітня, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

На зустрічі з Першим віце-прем’єр міністром - міністром економічного розвитку і торгівлі Андрієм Клюєвим голова Волинської облдержадміністрації від імені колег з інших регіонів України вніс Уряду пропозицію про перегляд у бік здешевлення тарифів на електроенергію, яка використовується у нічний час Укравтодором для освітлення сільських населених пунктів.

Також обговорювалися питання повернення ПДВ найбільшим платникам податків – експортерам Волині.
З озвучених ініціатив Андрій Клюєв дав доручення профільним управлінням, - повідомляють в ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus