USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Книгу про голодомор на Волині презентували у Луцьку

15 Травня 2013 12:40
Книгу Любові Василів-Базюк «Крізь пекло на землі»
презентували у Луцьку, - інформує ВОДТРК.

Ім’я Любові з Торонто відоме не лише в Канаді, а й в Україні, зокрема на Волині. Вона — науковець, письменниця, громадська діячка, меценат.

Народилася у 1929-ому році в селі Видерта Камінь-Каширського району в родині отця Йосипа Василіва, родом з Холмщини. Любов Василів-Базюк] нагороджена Святійшим патріархом Філаретом орденами святої Варвари, святого архістратига Михаїла.

До 80-річчя з дня народження в Батурині під час наукової конференції «Гетьман Іван Мазепа — будівничий української православної церкви» їй вручили орден святого Кирила і Мефодія.

Книга «Крізь пекло на землі» — про голодомор на східній Волині. В основі твору — історичні факти, спогади авторки, а також її земляків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus