USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кого із волинян-військових можуть демобілізувати

5 Червня 2014 14:00
Близько півсотні військовозобов’язаних волинян із 51-ої ОМБ можуть демобілізувати. Перш за все, додому поїдуть військові, які мають проблеми зі здоров’ям. Про це інформує Волинський інформаційний портал.

Волинський обласний військовий комісаріат подав 50 заяв на демобілізацію військових. Документи 5 червня передали на полігон Широкий Лан, що на Миколаївщині, адже саме там наразі перебуває приблизно 4,5 тисячі мобілізованих волинян.

Депутат луцької міської ради Олександр Пиза передав командуванню полігону Широкий Лан заяви на демобілізацію півсотні військовозобов’язаних волинян із 51-ої ОМБ. Зумовлено це певними юридичними та медичними підставами.

Комісаріат визнає, що під час мобілізації були недопрацювання, а тому до війська забрали тих, які не мали б там бути. Командування миколаївського полігону перевірить заяви та зробить висновки.

Відпускатимуть військових, які мають проблеми зі здоров’ям. Крім того, вже почали формуватись списки військових, які мають трьох і більше дітей. Їх теж обіцяють демобілізувати.

Нагадаємо, що раніше планували повернути додому тих військовослужбовців, які за родинними обставинами не мають змоги надалі проходити службу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 5 Червня 2014 16:53
То це зовсім, 50 з 4500 ! да, медогляд пройшли всі за пів години, як і на місці в військоматі:"Здорові хлопці, так бачу здорові"(це до роти)! А Тепер всіх Колесник відправляє на Луганськ!! Сказав всім тримати рота на замку, бо повбиває!! І всі вже то знають!! Що скотина, захотілось нових зірочок на погонах, певно попередні малою кровю оплакані!!! Одних вбив, чекаєш наступних! Саме візьми автомати і йди воювати! слабак!
підтримую Показати IP 5 Червня 2014 22:20
в аду горіти комисарам та лікарям які порушуючи клятву гіпократа слабих заставляють воювати.а де синкі та сімьі генералів.не в московіі часом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus