USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кого на Волині беруть заміж

3 Грудня 2014 10:12
За 9 місяців цього року на Волині зареєстровано 5337 шлюбів, а це на 124 (2,4%) більше, ніж торік. Максимальна кількість одружень припала на вересень.

Зауважимо, що наш край постійно входить в число регіонів з високою інтенсивністю укладання шлюбів. На кожну тисячу жителів області в середньому приходиться 6,8 одружень.

Про це повідомили в ГУ статистики у Волинській області.

Найнижчий рівень шлюбності був у Ковельському районі (4,1‰), а найвищий – у містах Луцьку, Володимирі-Волинському та Ковелі (8,9–8,6‰).

Більшість наречених (82%) вступили у шлюб вперше, розлучені чоловіки та жінки склали 17%, вдови – 1%.

В останні роки намітилась тенденція, так би мовити, до «постаріння» шлюбів. Про це свідчать наступні дані: якщо в 1995р. частка чоловіків і жінок віком до 25 років становила, відповідно, 66% і 80%, в 2001р. – 56% і 75%, то зараз вона скоротилась до 40% і 61%. Стало менше ранніх шлюбів. Так, питома вага молодих людей, які узаконили сімейні стосунки у віці до 18 років, за 20 років зменшилась в 10 разів. Серед тих, хто вирішив поєднати свої долі, 27 жінок і 42 чоловіка віком 60 років і старші.

Цікавим є те, що майже 65% чоловіків віком до 30 років обирають наречених молодших за себе, 22% – старших і 13% – одноліток.

Крім наших співвітчизників, чоловіками волинянок стали громадяни 29 країн світу, переважали росіяни (24 особи), поляки (21), німці (11). А серед наречених-іноземок 14 жінок з Росії, 7 – з Білорусі, 2 – з Польщі, по 1 – з США, Литви, Естонії, Казахстану і Молдови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
борис Показати IP 3 Грудня 2014 10:15
шлюбом і бенкетом не вразиш. А ти проживи щасливо з одною жінкою зумій зробити її щасливою і чоловіка щасливим -в цьому проблема зараз. Зараз якісь негаразди -і все розвод і розбіглися а діти теж в таких сім"ях не дуже поспішають до такого життя. Одружитись то ще дуже мало -а прожити не поле перейти
ввп Показати IP 3 Грудня 2014 11:17
як казав мій пан в Польщі, шлюб - це лотерея
анонімус Показати IP 3 Грудня 2014 11:28
занадто високі вимоги до партнера і занадто низькі до себе ось проблема
Таня Показати IP 3 Грудня 2014 11:30
В нас люди злі, всі пхають свого носа. Гуляк багато. Барів море. Дівчат легковажних. Безробіття, відсутність стабільності, відсутність житла - ось проблеми шлюбу!
Andr до Таня Показати IP 3 Грудня 2014 12:41
Якщо безробіття, відсутність стабільності, відсутність житла - не потрібно брати шлюбу!
Аня до Таня Показати IP 3 Грудня 2014 16:51
Правильно Таня.Відсутність житла, невміння чоловіка заробити нормальні гроші,щоб забпечити нормальне життя,злидня в сімях-ось головний фактор розлучень.Щоб щось мати і нормально жити,потрібно добре працювати,вміти заробити гроші,а сообливо,якщо у нас час це дуже важко.Коли платять нам копійки. А житло зняти-це 2000 тисяч і більше,а зарплата 2000 тисяч всьо-на-всього. І живи, а як. На дивані спати і сидіти чекати,що хтось дасть, чи хтось тобі зобовязаний нічого не буде.От і маємо,те що маємо.Витримують сильні, але миритися зі злдинею не буде ні одна жінка.Не можеш утримувати сімю не женися, а ходи сам,сімя це велика відповідальність.Дитина голодна не буде і на вулиці жити не буде.Добре, що батьки не ловили друшляків, а добилися квартири чи купили. А як в сімї по 3 дітей,що їм дати? Перш ніж клепати треба думати,що ти можеш дати їм у насш складний час.
Маша до Таня Показати IP 3 Грудня 2014 20:29
Багато не дівчат легковажних, а чоловіків і хлопців безвідповідальних, особливо сільських альфонсів, яких цікавить прописка в місті і чуже житло. А чоловіки, що добилися певного соціального статусу, або наприклад, просто мають хорошу роботу, одружуватися не поспішають, бо їм всі жінки (незалежно від віку) якісь не такі, все не можуть собі нікого знайти (бо не хочуть), все бояться, що нажите ними ж добро привласнить жінка ( ну є у них такий страх і жах в душі). А ще такі чоловіки, які чогось в житті добилися перетворюються на нестерпних в житті людей, з якими неможливо жити, бо першочергове в житті це не гроші, а сутність самої людини.
гидко Показати IP 3 Грудня 2014 15:01
Їхали дві гулящі дівки у маршрутці. Дорого одягнені, несвіжі обличчя, перегар, вигляд - як ніби з пральної машини їх дістали, розмова про нічний клуб... Одна другій каже: как піла віно - помню, как т**халась - помню, а как ук*калась - убєй, нє помню. То який може бути шлюб?
А до гидко Показати IP 3 Грудня 2014 15:29
чому ж ти звернув увагу саме на цих бл.дей, які дорого одягнені і визиваюче- вульгарно себе поводять? адже до ворожки не ходи, що в тій же маршрутці їхали і скромно одягнені дівчата, і молоді жінки без розмальованих облич і метрових різнокольорових пазурів, на роботу чи з роботи, з базару чи магазину, тягнучи торби з продуктами, і розлучені чи одинокі з дітьми в садочки і школи, так ні, це ж "сірі миші", треба щоб цицьки вивалювались з одягу, ноги оголені до самої ср..ки, парфумами смерділо, хоч распіратор одягай, морда як маска, волосся в дикий колір вифарбуване, от на таких увагу звертаєте і слиною сходите, а потім ще й фиркаєте, що вам гидко.
Я Показати IP 3 Грудня 2014 15:20
Беруть кобасу в магазині, а одружуються за двосторонньою згодою, а не хтось когось бере. За невеликим відсотком виключень, ті шлюби в нашій країні ні на фіг не потрібні, бо деградовані егоїсти, маусині розбещені синочки і дочки, або ще "краще" декласовані елементи в тих шлюбних союзах тільки гризуть одне одного.
111 Показати IP 3 Грудня 2014 16:34
ой-ой-ой, і про що мова? Заміж ми виходили за гарних хлопців, де погані чоловіки беруться? Пияки, ледарі, як мій, який нічого і нікого не хоче, все, що йому батьки колись надбали - з нього вистачає, а як тобі треба , каже, то йди - шукай собі багатшого, а йому й так добре. А мені багатшого не треба, аби цей не пив і не валандався по дешевих барах. І цвяха забив, а то "домову службу" з скандалом викликаю...А я ж "хорошая, я пригожая.." їсти завжди наварено, сама заробляю, прибрано і в чистому ходить, ну що вам ще , алкоголіки і тунеядці треба?
Маша до 111 Показати IP 3 Грудня 2014 16:56
Ти права такі тепер мужики.Цвяха не забють. Грошей не зароблять.А ти його корми, прибирай, пери смердючі носки.За що? А чи ж я сама себе не забезпечу,якщо схочу мужика раз у тиждень чи місяць -то найду за гроші, себе люблю,не дурна і красива,але туніядця біля себе терпіти не буду.Але,кщо не дай Боже він на мене руку підніму, борони Господи,то йому торба,очі бачити і знати не будуть на другий день.
Ага до 111 Показати IP 3 Грудня 2014 16:58
Не правда, що заміж виходили за гарних хлопців, бо гарний хлопець ніколи не стане придурком, всі недоліки видно одразу, і подивившись на його родину, на взаємовідносини в його сім"ї, на виховання, на схильності і уподобання, на стравлення до роботи, навчання, до вас зрештою, можна зробити логічні висновки і більш менш зпрогнозувати як з цією людиною буде жити, але біда в тому, що з нашим дурнуватим менталітетом, всі так бояться залишитись незаміжніми, що підбирають будь-який непотріб, аби в штанях, от і маємо. Поки не усвідомите, що нічого страшного в тому, щоб бути без штампа в паспорті нема, що в багатьох випадках так навіть краще і спокійніше, що дитину можна народити і без законного чоловіка, що заробляти лише на себе та на малюка легше і економічно вигідніше, ніж тягнути ще й якесь пришелепувате, яке ні заробити нормально не може, ні в хаті щось зробити, лише нерви тріпає, що ваше життя це ваше життя і жити треба так, як хочеться вам, а не орієнтуватись, що скажуть сусідки, знайомі чи родичі, то буде таке "щасливе" сімейне життя, як у багатьох вже є.
111 Показати IP 3 Грудня 2014 17:14
Маша, тобі простіше, а в нас квартира чоловікова батьківська, і розміняти не хоче, і руку підняв за те, що я на ювілей в бар до колеги пішла і була до 23.00 - перший раз за 10 років так довго мене не було вдома. Йолоп не розуміє, що якби я хотіла гульнути, то вдень часу маю ого скільки, але нафіг воно мені, бо розумні чоловіки біля своїх жінок сидять, а сяких-таких даром не треба. Старію, блін, спокою хочу та й гріха боюсь.
до Ані і Тані Показати IP 3 Грудня 2014 17:45
"Не можеш утримувати сімю не женися, а ходи сам,сімя це велика відповідальність". Цікаво, як так? А як "женилка" не дає спати, стоїть як бешенна? Куди сунути, між штахети? Це не вихід зі становища.
співчуваю маші Показати IP 3 Грудня 2014 17:51
А я гульнула з порядним мужчиною, коли чоловік ніби у відрядження поїхав, то як на світ народилась. Є на світі чоловіки, що вміють кохати. Цілу ніч не висихала. А мій нікуди не поїхав, цілу ніч виглядав і побив, що сусіди водою відливали. Але я не шкодую і ще гульну з тим, кого люблю. Наллє в живіт пива і цілу ніч бігає в туалет, ще й храпе, як дикий кабан. Наказання господнє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus