USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли в Луцьку запрацює громадський транспорт

6 Травня 2020 10:28
Роботу громадського транспорту в Луцьку планували відновити 11-12 травня, але наразі в цьому питанні очікують позиції уряду.

Про це йшлося 6 травня під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, сьогодні проведуть зустріч із перевізниками та з представниками компанії «City Card» для того, аби обговорити, скільки часу їм необхідно для відновлення роботи та відкликання з відпусток своїх працівників.

«Ми планували ініціювати розблокування транспорту з 11-12 травня. На минулому тижні міністр інфраструктури Криклій виступив із заявою, що з 12 травня буде відновлене міжміське, приміське, залізничне та міжобласне сполучення. Вчора головний санітарний лікар Ляшко виступив із заявою, що він не дозволить із 11 числа запускати транспорт. Тому ми чекаємо, яка буде позиція уряду та оперативно реагуватимемо на це», - зазначив Ігор Поліщук.

На пропозицію окремих депутатів випустити на маршрут лише тролейбуси він висловив думку, що на маршрути потрібно пускати і маршрутки і тролейбуси, адже таким чином ймовірність зараження пасажирів коронавірусом буде значно меншою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 6 Травня 2020 11:28
А, ціну проїзду не обговорили, ціна на пальне в рази знизилась. Чим зараз будете крити?
Я просто водій до Лучанин Показати IP 6 Травня 2020 12:34
Корита стояли 2 міс. під дощем, згнили. Треба підвищити вартість проїзду, щоб купити фанери, дірки залатати.
Народна прокуратура Показати IP 6 Травня 2020 11:39
Не уряд, а казочка про лебідя, рака і щуку.
луцик Показати IP 6 Травня 2020 12:14
Якби в нас був комунальний транспорт і там могли забезпечити безпечні умови - інша справа, а так у тих скотовозках да ще з тими баригами-перевізниками? То тільки загроза жителям міста!!! Подумайте і не робіть помилок, бо вони будуть коштувати людських життів, а вони цинніші ніж гаманець перевізника!
Пустодроч до луцик Показати IP 6 Травня 2020 12:50
шоты мандыш, вже надоило пишки лазыты, треба шоб издылы
МВА до Пустодроч Показати IP 6 Травня 2020 21:21
Дома сидіти треба а не лазити Із за таких придурків ще довго будуть нормальні люди страждати.
Людина до МВА Показати IP 7 Травня 2020 18:49
Працювати треба, а не штани протирати і дома сидіти! Дома сидять тільки туніядці і лінтяюги. Нормальні люди хожять на роботу і платять податки за які має їздити громадський транспорт!
Лілія Показати IP 6 Травня 2020 23:00
Як будувати школи, садочки,дороги, підвищувати з,п вчителям і т.д, то місцева влада нехай вирішує, а як пустити транспорт,то треба Ляшка дозволу запитати.До речі, наш депутат на екранах такі толкові речі говорить, так переймається економікою країни, але чомусь базари просить відкрити, транспорт теж без Ляшка не пускає....Всі лише бла-бла, от якби посиділи без можливості заробляти свої кровні,без мінімум добратись,куди тобі потрібно, то б рішучості прибавилось.... Невже хтось думає,що хворобу пересидіти цю можливо? В сучасному світі це не можливо.Якщо вакцину не розробили і ще не зрозуміло через скільки розроблять, та й повторне інфікування можливе,то про яке сидіння можна говорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus