USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли волинська міліція отримає нове керівництво

4 Березня 2014 11:55
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що звільнив 90% всіх керівних кадрів МВС. Найближчими днями буде прийняте рішення по всіх керівниках МВС на місцях.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - повідомляє ТСН.

"Ситуація, в якій опинилася міліція, - тотальна деморалізація і дезорганізація, на грані розпаду. До цього необхідно додати вимушену і абсолютно необхідну люстрацію керівних кадрів МВС в центрі і на місцях. Звільнено на сьогодні 90% всіх керівних кадрів – кадрів відомства, в основному з керівництва, які дискредитували себе за три останніх місяці", - написав Аваков.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, начальник волинської міліції Олександр Терещук 25 лютого під тиском громади написав рапорт про відставку, а 28 лютого керівник МВС Арсен Аваков підписав розпорядження про звільнення.

Зі слів Авакова, у призначенні нових керівників міліції можливі помилки. "Вихід у цій ситуації - якнайшвидше призначення керівників і в областях, і в структурних підрозділах МВС і СБУ. Так, щоб можна було якомога швидше повернути функціональність. Це найважливіше зараз. Найближчими днями буде прийнято рішення по всіх керівниках МВС на місцях. Можливі помилки", - зазначив Аваков.

Проте голова відомства заявив, що зараз важливіше запустити роботу міліції. "Але зараз важливіше за ювелірну точність призначень - запустити в роботу міліцію: від громадського порядку та безпеки на вулицях - до здатності розслідувати і затримувати злочинців силами спеціальних підрозділів", - написав голова МВС. Як повідомлялося раніше, Олександра Турчинова і Арсенія Яценюка закликали звільнити Арсена Авакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
+5 Показати IP 4 Березня 2014 12:11
Олександра Турчинова і Арсенія Яценюка закликаємо звільнити Арсена Авакова! +5
ти ткий мандела Показати IP 28 Березня 2014 17:38
там не аваков керуе а великий спеціалист евдокімов який сбе показав по встановленнью осіб які вбили Швачку ? крім того був звільнений ще бувшим міністром Кравченко вот таке из банку де зарплата біля 25 тисяч назад в міліцію вже по 3-му разу : думайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus