USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Командира 14 ОМБр нагородили найвищою церковною відзнакою

24 Вересня 2017 22:22
Cвященики, які опікуються 14 окремою механізованою бригадою, отці Юрій, Ігор та Михайло, вручили командиру 14 ОМБр полковнику Олександру Жакуну найвищу церковну відзнаку Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату - «За жертовність», повідомляє прес-служба бригади у Facebook.

Священики подякували командиру бригади за його мужність, професіоналізм, непохитну стійкість і рішучість у боротьбі з ворогом, за любов до України, християнську відданість Батьківщині та бойовим побратимам, неоціненний вклад у здобуття Перемоги й побудову безпечного майбутнього нашої вільної, незалежної держави.

В свою чергу полковник Олександр Жакун подякував священикам за душпастирську опіку над військовослужбовцями бригади, за підтримку та допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus