USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Комітет Верховної Ради дав згоду на арешт Надії Савченко

22 Березня 2018 10:52
Комітет Верховної Ради з питань регламенту і організації роботи парламенту схвалив подання генерального прокурора Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт депутата Надії Савченко. Відповідне рішення було прийняте на засіданні комітету одноголосно в четвер, 22 березня, інформує Кореспондент.

Своє рішення комітет ВР направив спікеру парламенту Андрію Парубію для внесення в залу на голосування. Згідно з порядком денним, питання розглянуть уже сьогодні.

На засідання комітету Савченко принесла два плоди граната.

"Дуже важливо показати зараз вам, що ви ходите дуже близько від смерті. Вас усіх лякає, були в мене гранати чи не були - у сумочці. Були в мене гранати. Гранати були. Ось: гранати були", - сказала Савченко, діставши два фрукти і поклавши перед собою.

За її словами, чутки, що вона прийшла на засідання ВР 15 березня з гранатами в сумці, поширив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Коли я зайшла до Верховної Ради, і пішов слух, який пустив Матіос, що я несу гранати, тому що в мене важка сумка. Там було дві пачки паперу, ну і, звісно, гранати (Савченко показала на фрукти перед собою. - ред.). Ви б бачили реакцію Верховної Ради: люди витягали картки - і перелазили по стільцях. Їм говорили, що від розльоту Ф-1200 - порахуйте периметр - ви далеко не втечете. То це перетворювалося на казковий цирк", - сказала Савченко.
Нагадаємо, Генпрокурор України стверджує, що нардеп готувала теракт в стінах парламенту і мала намір гранатами і мінометами підірвати будівлю, а з автоматів добивати тих, що вижили народних обранців. Він вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності з Савченко. Після цього Верховна Радавиключила її з комітету нацбезпеки й оборони. Савченко закликала українців до військового перевороту.

Згодом у мережі опублікували подання на притягнення до кримінальної відповідальності і затримання Надії Савченко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зоряк Шкурян Показати IP 22 Березня 2018 11:01
Гарне рішення. Можна буде її поміняти в росію на когось з українських політв'язнів.
просто думаю Показати IP 22 Березня 2018 11:57
Таке враження, що нами керують божевільні, і вся країна поступово перетворюється в лікарню в Ліпінах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus