USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комсомольців Кононовичів не поновлять в аспірантурі СНУ

22 Січня 2016 15:46
Михайла та Олександра Кононовичів, яких рік тому відрахували з аспірантури СНУ через антиукраїнську діяльність, не поновлять у закладі.

Про це стало відомо 22 січня під час розгляду апеляційної скарги Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, - інформує «Народний контроль Луцьк».

На суд брати Кононовичі не з’явилися, як і на попереднє засідання. Прийшли на розгляд скарги активісти «Національного Альянсу», ЦК «Азову» та «Народного контролю».

Нагадаємо, Олександр і Михайло, як палкі продовжувачі комуністичних ідей, неодноразово бували на сході для підтримки терористів, розповідали російським телеканалам про «київську хунту». За таку їхню «ідейну позицію» Східноєвропейський національний університет виключив обох Кононовичів зі складу аспірантів СНУ.

Представник юридичного відділу СНУ Тетяна Качан зазначила, що Кононовичі порушили моральні та етичні норми поведінки, зазначені в статуті закладу, через поїздку в так звані ЛНР та ДНР та антиукраїнськими висловлюваннями під час прес-конференції. ВІДЕО.

«У нас студентський рух активно займається волонтерством. Багато студентів та їхніх батьків є учасниками АТО. На жаль, є й загиблі. Тому такі заяви обурили університетську спільноту. Тим більше, аспіранти займаються навчально-виховною діяльністю», - розповіла юрист вишу.

Головуючий суддя процитував розшифроване відео прес-конференції: «Саме Америка зробила державний переворот у лютому, привела київську владу і саме Америка спонсорує фашизм в Україні. Я заявляю, це не війна, це бойня – не може йти війна влади зі своїм народом».

«Як ви вважаєте, студенти, які навчаються у державному закладі, отримують державну допомогу з навчанням, поїхали до осіб, які проводять військові дії проти держави Україна, роблять таку заяву, порушили морально-етичні норми?», - звернувся суддя до адвоката комсомольців Людмили Лебідь.

Натомість вона відповіла, що це оціночні судження та особиста думка її підзахисних, яка не може бути підставою для відрахування.

Відтак, судді Апеляційного суду Волинської області повністю задовольнили апеляційну скаргу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, у позові комуністів Кононовичів – відмовили повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
тиць-здиць Показати IP 22 Січня 2016 15:51
та пики їм понабивати і всього-то ділов
Цих двох є активіста Показати IP 22 Січня 2016 16:27
Народного контолю Азову Нацальянсу...вони одночасно у всіх цих організація пребувають а якщо ні до до кого вони відносяться....і де ж та "зграя" активістів!!??чи двох це всі активісти
Анонім до Цих двох є активіста Показати IP 22 Січня 2016 16:44
А ти тільки вмієш що рота відкривати, піди і постій на морозі, прояви свою активність хочаб в чомусь. Але в таких як ви вся активність закінчується задницею на теплому дивані.
Анонім до Цих двох є активіста Показати IP 22 Січня 2016 17:10
Кононовичі - в рашу вчитися в аспірантурі!!!! Там такі підходять.....
Анонім до Анонім Показати IP 22 Січня 2016 18:18
Учитывая бывший уровень вашей аспирантуры - не буду спорить.
Анонім до Анонім Показати IP 23 Січня 2016 06:47
Ну да, уровень аспирантурьі на расеи ну оооооооочень вьісокий!!!!
Пр Показати IP 22 Січня 2016 16:57
Дикари
Читач Показати IP 22 Січня 2016 18:03
В нормальних країнах таких недокомуністів вже давно поховали б.
ВОВК Показати IP 22 Січня 2016 18:06
Кононовичі - конюхи. В рашку їх вигнати хай путькі дупу лижуть. !@#$%^.
Адекват Показати IP 23 Січня 2016 09:44
Ганьба, скільки ще можна терпіти цих нациків, хто дає право їм розпоряджатися і вирішувати морально чи не морально , це диктат по українськи , а не демократія.
Галина Показати IP 23 Січня 2016 11:15
Це дійсно не демократично у нас в Україні,яка іде в Європу, це нагадує 30 роки. Заказуха Коцана- хабарника. А рішення незаконне.
Адвокат Показати IP 23 Січня 2016 15:16
Тупий прихвостень- суддя упереджено цитує Кононовича та задає питання адвокату, тому рішення незаконне, бо в Демократичній краіні згідно Конституції кожен має право на свободу слова. Якщо зараз рівень довіри до влади нульовий і всі м'яко кажучи " бажають " владі всього " найкращого" про що навіть Кононович не говорить в голос, то що робити з усім народом Украіни.
Алла Косинська Новов Показати IP 23 Січня 2016 16:05
Напевно Кононовичі не мають грошей заплатити.В даному університеті хабарник сидить на хабарнику.Хочеш захистити дипломну-500 баксів!А самнавітьстудент-відмінник боіться писати,бо на захисті всерівно заріжуть.От такі то справи!Кононовичі,прийде ще і до вас справедливість.Тримайтеся!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus