USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кому із волинян подарують однокімнатні квартири

17 Грудня 2013 11:49
У Волинській облраді розмовляли про встановлення черговості квартир особам, які потребують поліпшення житлових умов, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС сьогодні, 16 грудня.

Так, члени комісії вирішили, що під час передачі забудовником квартир, в установленому законодавством порядку звернутися до виконкому Луцькради щодо надання однокімнатних квартир особам, які потребують поліпшення житлових умов, а також встановити таку черговість їх отримання.

На думку заступника голови ОДА Олександра Курилюка, це питання дуже актуальне, окрім того є багато сімей та діток-сиріт, які потребують покращення житлових умов.

Тож надати однокімнатні квартири першочергово вирішили вісьмом лучанам, а згодом внесли до списку іще трьох – Віру Баран, начальника волинського бюро судово-медичної експертизи Ігоря Жебака та працівницю волинської філармонії Ольгу Бурик.

Також нові помешкання обіцяють учаснику бойових дій Володимиру Єщенку; медсестрі Волинської обласної клінічної лікарні Галині Козак; ветерану війни в Афганістані Олександру Пекарю; інваліду І групи загального захворювання Валерію Бакаєвичу; інваліду зору 1 групи Степану Мойса; інваліду 1 групи Світлані Бобровській та дітям-сиротам Марії Бачинській і Андрію Вороб’ю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фрейд Показати IP 17 Грудня 2013 20:25
Жибак з такою нещасною морд** сидить, вже за стільки років начальництва не набрав на квартиру? Бездомний б**. Бридко дивитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus