USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Котел для спалювання мертвеччини в Ковелі запустять сьогодні

29 Травня 2017 14:17
Котел, за допомогою якого будуть переробляти рештки з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», після серії тестів обіцяють запустити вже сьогодні. Завтра його мають перевірити та скласти відповідний акт.

Про це стало відомо під час засідання техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської ОДА.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер каже, що котел почне роботу вже сьогодні, його потужностей вистачає для того, аби утилізовувати 10 тонн решток на добу.

Вже завтра його роботу обіцяють перевірити представники Держпродспоживслужби в присутності робочої групи з вирішення проблеми та представників громади громади о 10:00. Планується, що спалюватимуть лише рештки, які не підлягають компостуванню. Решту ж залишків компостують в спеціальних ємностях.

До слова, нагадаємо, 29 травня, більше сотні ковельчан, обурені бездіяльністю місцевої влади, приїхали до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, аби почути, чому рештки з ветсанзаводу досі не вивезли і не утилізували. Приїхали не лише дорослі, які живуть поруч з заводом, але й діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нарешті Показати IP 29 Травня 2017 15:43
влада розродилась ... Ото керують ( де відкатів немає і зистку, там і влади немає і екологів і т.д. )Давно так і це потрібно було зробити ! Спалювати мертветчину тварин , а не розкидати по цілій області і по всіх полях і лісах !!! На цей завод грошей не потрібно жаліти , бо закакались вже із всім і зі сміттям також не краща ситуація, але ще лісів багато на Волині , ще так років 10 порозкидаємо і тоді по сміттю будемо ходити і по склу побитому... ми такі ... закидатись сміттям вміємо і памперсами і т.д. ПАЛИЦЯ І ГУНКИК РОЗПОЧИНАЙТЕ РОБОТИ ПО БУДІВНИЦТВУ СМІТТЄПЕРЕРОБНОГО ЗАВОДУ БО ТА СИТУАЦІЯ ЩО Із м.Львовом БУДЕ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus