USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Трасу на Волині блокують 12 годин поспіль: водії обіцяють «їхати на людей»

5 Травня 2017 22:19
Трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка блокують вже майже 12 годин поспіль. Водії кажуть, що якщо найближчим часом дорогу не розблокують, вони поїдуть прямо на протестувальників.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці подій.

Нагадаємо, 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули цієї ночі поблизу Поворська. Сьогодні, 5 травня, мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

За станом на 21:15 дорога залишалась перекрита. Водії, які стали заручниками ситуації, дали організаторам акції 30 хвилин. Мовляв, якщо ті не звільнять проїзд, то вони поїдуть машинами на протестувальників. О 22:30 пропустили по 15 автомобіль по обидві сторони траси, інші авто досі стоять в заторі.

«Поліція підійшла ближче до людей, тут десь 100 місцевих мешканців. Водії дуже обурені, їх можна зрозуміти – з 9 ранку дорога повністю перекрита», - кажуть місцеві.

Наразі протестувальники вимагають, аби водії, які скинули мертвеччину з ковельського ветсанзаводу, підігнали машини і розпочалось завантаження туш назад, аби їх відвезли від сіл.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ЖИВІ ЛЮДИ ПРОТИ МЕРТВИХ ТВАРИН»

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку. Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Andrew Показати IP 5 Травня 2017 22:11
Правильно люди роблять! Ще спалити директору того ветСану... хату!
Защо Показати IP 5 Травня 2017 23:14
Влада (Гу*чик, Кош+рук, Лози=ський, Ми*итюк) намагається завезти відходи у Турійський район заручившись підтримкою голів Солович та Клюська, Прошу небайдужих долучитися до спротиву цій злочинній банді. Я думаю це будеапогей їхнього керування - люди винесуть їх на ці купи лайна. а Ми*итюку машину забезпечимо під ворота
Анонім до Защо Показати IP 6 Травня 2017 08:20
Про що Ви говорите? Хто кого винесе? Он були вибори в Ковельському районі і що, знову дурні виборці обрали людей від Івахова!! Висновки ніхто не робить! А потім траси перекривають!
Мені Показати IP 6 Травня 2017 07:43
Важко зрозуміти, хто і чому руйнує екологічне середовище Волині і Галичини? Невже ту поселились вороги населення які збираються приготовити терен під поселення своїх земляків, на затруєній землі? Дивне то диво, дивне і тим, що чиновники настількі безглузді, що неспроможні приглянутись діям того народу який протягом ХХ століття двічі програв війну і всеж таки стоїть на найвищому рівні цивілізацийного розвитку. А наші воріженьки, без війни знищують все, що їм під руки попаде: поля, ліси, озера, ріки і дороги та й історичні споруди-заради чого? Просніться Волиняни і почніть вчитись від тих хто прогресує... Час прогнати помилково обраних, хто руйнує середовище і майбутнє українських дітей
Де ваші Показати IP 6 Травня 2017 08:33
чіткі і правильні рішення - державні ЧИНУШІ ? Вас потрібно не зарплат лишати - а за підрив держави в тюрму саджати з конфіскацією майна вашого і ваших неофіційних жінок і тещ і дітей , за 26 років того усього НАГРАБОВАНОГО !!! Екологи... де Ви, шановні...? Природоохоронна прокуратура.... де Ви ? - СПЛЯТЬ !!! Бо там треба ГУНЧИКІВ за ср*ку брати !!! - Свій зі свого бабла не зіб'є... Ото керують ... А не дай Бог війна ... Як ви не вмієте впоратись з такою екологічною загрозою- ситуацією SOS !
?? Показати IP 6 Травня 2017 09:41
Блокувальники, до чого тут водії, котрі опинились на трасі? Навіщо через непричетних до ваших проблем людей спричиняти цим людям неприємності? Ідіть під хати до своїх обранців, занесіть ім з пару туш.
Анонім до ?? Показати IP 6 Травня 2017 13:47
100 % ЗГІДНИЙ , до чого тут траса коли винна одна особо це гунчик, ідіть в кабінет , викидайте його в смітник, принесіть під ода ті туші, розкладіть перед входом і перед кабінетом . йому начхати хто там і що перекриває, вони вже до того звикли і тільки насміхаються у своіх кабінетах
Анонім Показати IP 6 Травня 2017 16:29
Ще можна відключити електрику в реанімації, щоб привернути увагу до проблем Гулівки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus