USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковель став столицею на 4 дні. ВІДЕО

18 Червня 2013 19:00
Протягом чотирьох днів Ковель був столицею веслування. 32 команди-учасниці з усіх областей України, АР Крим, Києва та Севастополя вийшли на старт відкритого чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юнаків, дівчат та підлітків. Цьогорічний турнір у Ковелі став наймасовішим,- йдеться у сюжеті Телецентру Ковель.

Своє високе реноме на змаганнях підтвердила волинська школа веслування. Серед призерів турніру — каноїсти Олександра Вознюк, Віктор Свиридюк та Назар Остапчук. А 16-річний ковельчанин Ярослав Гаврилюк фінішував другим у каное-одиночці, а разом з друзями — Сергієм Семенюком, Віктором Свиридюком та Богданом Чабаном двічі переміг у «четвірці» на дистанціях 500 та 1000 метрів.

Ковельська вода стала успішною і для тернополянина Сергія Тарнацького, який виграв усі заїзди каноїстів в одиночному розряді. У командному заліку збірна Волині посіла почесне четверте місце. Серед призерів чемпіонату - команди Херсонської (бронза) та Одеської областей (срібло). А найбільше залікових балів набрали веслувальники команди-переможниці турніру — збірної Львівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus