USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Ковельчани вимагають, аби заступник Гунчика пішов у відставку

1 Травня 2017 17:31
У зв’язку з невиконанням заступником голови Волинської ОДА Сергієм Кошаруком взятих на себе зобов’язань по вивезенню відходів з ветсанзаводу, ковельчани вимагають, аби чиновник подав у відставку.

Про це йшлося сьогодні, 1 травня, під час засідання Громадського штабу ліквідації наслідків діяльності ковельського ветсанзаводу, написав у Фейсбук Олександр Філон.

Нагадаємо, 19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку.

Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук, передає Радар.

Окрім того, штаб вимагає визнати ситуацію, що склалася на ветсанзаводі, надзвичайною ситуацією регіонального рівня та утилізувати відходи екологічно-безпечним способом до 7-го травня.

Також активісти вимагають, створити слідчу комісію для притягнення до відповідальності осіб, які винні в утворенні НС місцевого рівня та проведення моніторингу прилеглих до Ковеля територій на предмет незаконного захоронення тваринних решток підприємствами та ін.

Відповідне звернення до президента Петра Порошенка, прем’єр-міністра Гройсмана, голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та міського голови Ковеля Олега Кіндера прийняли сьогодні на засіданні Громадського штабу ліквідації наслідків діяльності ковельського ветсанзаводу.

«У разі не виконання вимог, протестувальники залишають за собою право на протестні акції», – йдеться дописі.
Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Це точно Показати IP 1 Травня 2017 17:43
Ч*о воно скрізь ч*о. Обіцяти легко.
Паша Показати IP 1 Травня 2017 18:15
Івахів - це г@ндон штопаний, якому плювати на людей! Він бачить в них тільки 200 гривень на виборах, а іншого їм і не треба.
... Показати IP 1 Травня 2017 23:08
Загнався Сергійко...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus