USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кращі цитати Кузьми «Скрябіна» на концертах у Луцьку

17 Серпня 2015 14:53
Його слова давно розібрали на цитати. Незалежно від того, в яке місто країни він приїздив з концертом, він не приїздив просто як співак. Він приїздив як Друг, ставав другом для кожного. Кращі цитати з концертів у Луцьку пригадаємо в день народження Друга Кузьми.

До слова, сьогодні, 17 серпня, біля пам'ятника Лесі Українки, на Театральному майдані Луцька із 19:00 до 22:00 відбудеться вечір, присвячений дню народження Кузьми «Скрябіна».



Кращі цитати Кузьми «Скрябіна» на концертах у Луцьку

***

«П’ятий раз поспіль ми щось думаємо, малюємо у своїй голові, приходить черговий чувак і все, що він говорить по телевізору можна перекласти трьома-чотирма словами, самі знаєте, якими».



«Скрябін» Кузьма на фестивалі «Бандерштат-2014: перезавантаження» у Луцьку

***

«Якщо немає націоналізму, немає нації, я так до цього ставлюся. Націоналізм має бути не агресивний, він повинен бути дипломатичний, інтелігентний, і тоді я його підтримую».

***

«Я не знаю визначення опорів, опір є, або його нема. Потрібно чинити опір, якщо тебе хочуть злизати, стерти з твоєї землі».

***

«Волинь - то історично, напевно, найбільш цікава область України, найбільш глибока за історією, і тому, власне, та хронологія історичних подій відклала певний відбиток на тих людях, які тут є, вони вже народжуються з геном якоїсь особливої гідності. Тобто, вас це відрізняє від решти території України».



Кузьма під час фестивалю «Бандерштат»-2013

***

«Ніхто з тих марсіанів (представників влади – «ВН») не хоче добра людям, які живуть у цій країні. Вони переймаються тільки виключно своїми високими матеріями. У них є своя планета, свої машини, свої номера. Вони придумують закони, а самі є недоторканими»



Кузьма під час прес-конференції перед концертом у Луцьку, 2008 рік.

Кращі висловлювання музиканта, зібрані в мережі

Чим більше хочеш взяти від життя — тим менше воно хоче тобі це дати.

Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою.

Кабачкова ікра в армії — майже те ж, що на волі — ікра червона.

Хамство — це кал, який виходить через рот!

Колись Чехов сказав дуже життєву річ: кожна дія, яку ми робим зараз, вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти… А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!

Рахувати дати — то є ідіотська традиція.

Google вмер після питання: «Де в Перемишлянах знайти проститутку-негритоску».

Коли тобі в житті нічого не треба, то обов’язково цим скористається якийсь хер збоку, і забере твоє.

Вином замазуєм отруту, що заважає бачити себе, і сам себе не зможеш ти почути, якщо в тобі душа вже не живе.

Справжнім друзям не забудь, подзвони! Бо добре чи зле, з тобою завжди вони…

Наше тріо було настільки різнопланове в іміджевому плані, що, подивившись на нас, одночасно хотілося плакати і ригати.

Якщо у вас немає гармонії — то беріть гармонь і гармонуйте!

Українці вибирають такого, що спочатку з вазеліном, а потім уже без вазеліна, шоб пожошче. Такий собі садомазохізм в генах…

Саме основне — не гамнити тим, хто навколо тебе.

Моя свідомість прокинулася у вагоні від усвідомлення того, скільки живих істот і в яких позах може транспортувати цей вагон.

Які ви жінки все-таки примітивні. Франція одна у вас у голові!

Мій дім — єдине в світі місце, де мене люблять і чекають незалежно від того, хто я і скільки заробляю. Я ніколи не зраджу найближчих мені людей.

Здається, що це було так давно, коли в руках тримаю цей альбом. Нам було абсолютно все одно, немаючи нічого мати всьо… За гроші не купити тільки час, та він нас методично поділив, когось він опустив, когось підняв, а є на кого взагалі забив.

Помітив, що для того, щоб зробити людину щасливою, не треба якісь величезні простори. Досить включити фантазію і облаштувати той мінімум, який маємо, щоб почувати себе краще.

Поки китайці побудували Велику китайську стіну, вони попутно винайшли будівельну тачку. Ще протягом якогось часу вони винайшли порох, папір і кучу всяких різноманітних речей. А українці тим часом винайшли дачу, і до сих пір думають, що з нею робити.

Краще висушити одну дитячу сльозу, ніж пролити ріки крові.

Якшо хтось плюнув тобі на плечі, є надія, що він просто не доплюнув на того, хто йшов перед тобою.

Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самi проблеми.

Якби теперішній Кузьма побачив тодішнього Кузьму, сказав би: «Хлопче, затисни зуби. Через двадцять років все буде «зашибісь!»

Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете!

P.S. Підбірка цитат з матеріалу видання Клубер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музиканти з Луцька про Кузьму: «Таких більше не буде»

Нагадаємо, страшна звістка, якою рясніли 2 березня 2015 року всі ЗМІ України, для багатьох стала шоком – в жахливій аварії не стало фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка.

У той день декількасот лучан прийшли на центральну площу міста для того, аби попрощатись зі «Скрябіним». Захід не був схожим на всі ті, до яких Луцьк звик за останній рік. Це, швидше, нагадувало прощання з другом, яким був Скрябін для кожного з присутніх, аніж громадську акцію. Тоді, Луцьк завмер, прощаючись зі «Скрябіним».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДАВНО Показати IP 17 Серпня 2015 15:14
царство тобі небесне Кузьма ! пригадуються твоі пророчі слова (вони всі повині бути п*зджені і ростріляні ) . але вони дальше крадуть і наживаються ! Дай голос там зверху -тобі все видно-посприяй !
валя Показати IP 8 Жовтня 2015 22:11
ХорошаЛюдина!Він говорив правду а ми всі мовчали...вони його боялись тому тепер Андрія нема.Всі про це знають але знову мовчать -бояться.ми живемо в краіні ,в якій правлять злоді, брехуни,лицеміри.в них своя краіна а лядей своя.вічна пам'ять Андрію!він багатьом відкрив очі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus