USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр Луцька завмер, прощаючись зі «Скрябіним»

2 Лютого 2015 19:50
Декількасот лучан прийшли на центральну площу міста для того, аби попрощатись зі «Скрябіним».

Здавалося, в країні, у якій триває війна, не може трапитись чогось такого, що може сильно здивувати людей. Проте страшна звістка, якою рясніли сьогодні вранці всі ЗМІ України, для багатьох стала шоком – в жахливій аварії не стало фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОДРОБИЦІ ДТП, В ЯКІЙ ЗАГИНУВ КУЗЬМА «СКРЯБІН»

Сотні лучан, які прийшли на Театральний майдан, важко назвати учасниками якоїсь акції. Це дійство особливим чином не анонсувалося ні ЗМІ ні іншими каналами інформації – лише соцмережами. Захід не був схожим на всі ті, до яких Луцьк звик за останній рік. Це, швидше, нагадувало прощання з другом, яким був Скрябін для кожного з присутніх, аніж громадську акцію.

Перед пам’ятником Лесі Українці шанувальники лампадками виклали «Скрябін», принесли квіти та склали їх поруч. Тут були всі: дорослі, діти і лучани поважного віку.
Зайвими були якісь слова – люди просто стояли з лампадками та думали про своє. Шум вечірнього міста порушував лише один голос – Кузьми. З ноутбука одна за одною лучани пісні Скрябіна, які спочатку не всім було чутно. Але згодом до пам’ятника підколесив хтось на позашляховику, відкрив двері навстіж та на всю гучність увімкнув всім до болю знайомі треклісти.
«Люди, як кораблі» мовчали. Мовчали і згадували «Добряка» під «А пам’ятаєш…». Подумки переглядали «Старі фотографії» та прокручували перед собою свої «Місця щасливих людей». І всі розуміли, що це – «Кінець фільму»…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Галина Показати IP 2 Лютого 2015 20:05
Дуже шкода Андрія як людину, і як митця. Світлий був чоловік. Земля йому пухом.
steve до Галина Показати IP 2 Лютого 2015 23:05
Гарні слова... точно описують той стан
лахматий будун Показати IP 2 Лютого 2015 20:08
блін...блін...блін...боляче то як...
вк Показати IP 2 Лютого 2015 20:11
А я вдома помолилася за упокій його душі....
Джулія Показати IP 2 Лютого 2015 20:13
я не пішла...але сумно від того не менше...
Вічна пам'ять Кузьмі Показати IP 2 Лютого 2015 20:21
Дуже шкода((((
знаючий Показати IP 2 Лютого 2015 20:47
Загинув справжній патріот. А всілякі гузі,азірови,пщонки і яники живуть далі
лучанка Показати IP 2 Лютого 2015 20:56
так шкода ....так шкода... Просто як ніколи. Сьогодні читала інформацію на розних сайтах про трагедію, читала відгуки людей.... І.... І жодного негативу, лише щирий жаль і співчуття. Жодна людина не відгукнулася погано... Люди відчувають дійсно хороших людей
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 21:34
До сліз боляче. Не віриться...
лучанка Показати IP 2 Лютого 2015 22:01
Блін, це ж потрібно було вмерти і так і не дізнатися, як тебе любили українці. Чому в нас не шанують творчих талановитих людей, яких багато невизнаних в Луцьку, на Волині. Чим їм допомогло обласне, міське управління культури. Там вже давно потрібно повішати таблички Могила КУЛЬТУРИ ВОЛИНІ та ЛУЦЬКА. Блін, для чого вони? Чому не шанують обдарованих людей!
волинянка до лучанка Показати IP 3 Лютого 2015 08:57
А чим вони тобі допоможуть вони думають тільки про себе.У них зарплата,як у шахтарів,на роботу беруть тільки своїх-все по блату.
Наталя Показати IP 2 Лютого 2015 22:24
Плачу... Не вистачатиме нам цього "дядька"... Такий добряк був, така щира душа. Земля тобі пухом, Андрію(((
Лучанка Показати IP 2 Лютого 2015 22:45
Вічна пам'ять. Спочивай з Богом, Андрію..
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 22:56
Останнє інтерв`ю http://www.youtube.com/watch?v=CeZShLjskQQ
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 23:13
Дуже шкода... Душа розривається від суму і болю... Справжній патріот був. Сподіваюсь лише, що наша влада не причетна до його загибелі.. Бо щось дуже схоже як і з В.Чорноволом..((((
ОКІ Показати IP 2 Лютого 2015 23:15
Може я мала, але колись був ПЕЛЕХ, загинув, був кумир, принаймі для мене, тепер КУЗЬМА..... ай короче проосто плачу
Свідок Показати IP 3 Лютого 2015 00:09
Сильно почав "г***онити" Пороха...... казав, шо "чоколядний" Гарант дограється із своєю мобілізацією, себто ВИНИЩЕННЯМ... найкращих синів нації...... А Порох, його за старими правилами, як свого часу (його мінський посланець Кучма ліквідував Чорновола) ...... знищив Кузьму))))) ТА поети не вмирають..... P.S.: хлопці на передовій вже з"їли бульби і випили горіляки за ТЕБЕ АНДРІЮ ВІкторовичу!!!!!!!! ТИ назавжди........ такі, як ти об"єднували цю склеїну на ШМАРКЛЯХ країну..... СЛАВА ГЕРОЮ!!!!!
Українка Показати IP 3 Лютого 2015 00:56
Не була шаленою фанаткою музики. Була фанаткою його як особистості. Андрію чому пішов??????????7 Ще не час ... Ти поспішив..... боляче... не хочеться змиритись..... земля пухом......окрім сліз ніяких думок і емоцій((((((((((((((((
РОМАСЕВ Показати IP 3 Лютого 2015 15:50
R.I.P.
Іра Показати IP 3 Лютого 2015 16:57
Не віриться....
Лілюся Показати IP 3 Лютого 2015 23:09
Поэты не рождаются случайно, Они летят на землю с высоты, Их жизнь окружена глубокой тайной, Хотя они открыты и просты. Глаза таких божественных посланцев Всегда печальны и верны мечте, И в хаосе проблем их души вечно светят тем Мирам, что заблудились в темноте. Они уходят, выполнив заданье, Их отзывают Высшие Миры, Неведомые нашему сознанью, По правилам космической игры. Они уходят, не допев куплета, Когда в их честь оркестр играет туш: Актёры, музыканты и поэты - Целители уставших наших душ. (И.Тальков)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus