USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кращі видавці Волині та їх нагороди. ФОТО

23 Травня 2013 12:42
Лауреатів обласного конкурсу «Світ волинської книги» відзначили сьогодні у Луцьку. Дипломами та грошовими преміями нагородили приблизно чотири десятки кращих працівників видавництв, письменників та розповсюджувачів книг у Волинській обласній державній адміністрації.

Про це стало відомо під час урочистостей з нагоди відзначення переможців обласного конкурсу «Світ волинської книги» 23 травня.

За словами організаторів, конкурс проводився з нагоди професійного свята видавців, поліграфістів та книгорозповсюджувачів.

У номінації «Кращий працівник видавництва» перемогли: головний редактор ВОРВП «Надстир’я» Микола Богуш, верстальниця «Атласу та путівника по місті Нововолинськ» Мирослава Власюк, провідний редактор РВВ ЛНТУ Валентина Костюхіна, менеджер ВМА «Терен» Оксана Криштальська, оператор комп’ютерного набору ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Ольга Мельник, заступник директора ПВД «Твердиня» Надія Шелест.

Кращими поліграфістами визнали: друкаря Василя Іванюка, літературного редактора ПВД «Твердиня» Петра Коробчука, працівницю інформаційного-видавничого центру СНУ імені Лесі Українки Валентину Костєлову, друкаря ВМА «Терен» Ольгу Новарчук, друкаря ТзОВ «Ковельська друкарня» Аллу Хомюк, завідувача друкарської дільниці РВВ ЛНТУ Юрія Шнайдера.

Кращих нагородили й серед спеціалістів художнього оформлення та поліграфічного виконання книг та книгорозповсюджувачів.

Керівник апарату облдержадміністрації Волинської обласної державної адміністрації Станіслав Ющик наголосив, що без книги у сучасному світі не можливо нічого і він пишається тим, що Волинь займає достойне місце серед інших видавництв та гідно представляє область на книжкових виставках та фестивалях.

Посадовець наголосив, що сьогодні приблизно 5 тисяч книг волинських видавництв планують передати до Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, аби волиняни мали змогу слідкувати за волинськими книжковими новинками.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus