USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дощ іде — діти ростуть…»

1 Червня 2014 17:17
Дощик аж ніяк не завадив маленьким лучанам завітати на розважальні свята, які їм влаштували у бібліотеках міста. Зовісм як у тій пісні, що по-родинному наспівав польською мовою Папа Іван Павло ІІ під час свого візиту в Україну: «Дощ іде — діти ростуть…»

Країна дитинства

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня до Луцької міської центральної бібліотеки для дорослих завітали її користувачі. Працівники бібліотеки Мельник Валентина та Гулюк Ірина підготували розважальне свято «Тут живе дитинство». Діти активно спілкувалися під час години-діалогу «Про права та обов’язки дітей», грали в ігри, переглядали мультфільми. Свої художні здібності проявили у конкурсі малюнків «В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова». На завершення свята всі учасники прийняли участь в акції «Діти Волині за мир в Україні».



Незважаючи на дощову погоду, 1 червня, з нагоди Дня захисту дітей з12.00 до 14.00 діти мали нагоду взяти участь у цікавих та веселих заходах, які відбулися в приміщенні бібліотеотеки-філії №11.

На передодні свята почала діяти виставка малюнків "Веселе ательє художника",яку представили учні ЗОШ№11. Відбулося і свято малюнка "Чарівний світ дитинства", де діти малювали свої мрії про літо. Всі участники отримали подарунки.

Також для дітей провели літературну гру "Риболовля". Школярі охоче відповідали на літературні питання. За кожну правильну відповідь отримали подарунки



Прекрасне свято радості, веселого дитинства, здійснення своїх мрій і сподівань – все це свято День захисту дітей що відбувся сьогодні в центральній бібліотеці для дітей.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Дощик зовсім не зашкодив завітати маленьким лучанам до центральної бібліотеки для дітей. Читачі знали, що їх там чекають і готують для них дитяче свято, і вони не помилились. Розпочалась зустріч розповіддю про права дитини, як вони виконуються у нас в країні. Діти мали можливість переглянути слайд-презентацію про порушення прав дитини у казках та мультфільмах і стати учасником інтерактивної вікторини. Коли зала бібліотеки наповнилась дітками та батьками, які теж завітали на дитяче свято, розпочалась вистава « Кулька-вередулька», яку підготували читачі з лялькового театру « Соняшник», створеного при бібліотеці. Бібліотекарі подбали, щоб свято було цікавим і корисним для всіх. В читальному залі бібліотеки їх чекала творча робота над створення паперового постера « Світ мого дитинства».



Були розваги і пісні звучали,
У гості казка до дітей прийшла.
А діти розважались, малювали...
Було багато світла і тепла.
І радості було для всіх багато,
І океан розваг дітей гойдав.
Сьогодні просто дивовижне свято,
І важливіших не буває справ.



Діти у всі часи полюбляли щось майструвати, створювати своїми руками, малювати, тобто творити власний світ, своє бачення. "Малюємо світ своїми кольорами" - під такою назвою 1 червня пройшов конкурс малюнків у бібліотеці - філії №7 комунального закладу "Луцька міська централізована бібліотечна система" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Також для дітей була проведена вікторина "Загадкова квітка", різноманітні ігри та вікторини. Юні користувачі прочитали вірші про щасливе дитинство та літо.
По закінченню свята маленькі читачі переглянули мультфільм "Стежками царства живої природи" та розважались у ігровій кімнаті "Веселка".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus