USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кремль «видихався» для повномаштабного наступу

20 Квітня 2017 11:11
Повномасштабного наступу Росії на територію України вже не буде. Кремль видихався, вважає відомий вчений, громадський діяч, директор Інституту філософії Національної академії наук України Мирослав Попович. Про це інформує "Обозреватель" з посиланням на Факти. Тим часом вчений наголошує, що Україна може втратити свою державність.

За його словами, час від часу наша держава балансує буквально на межі.

"Це аж ніяк не оманливе відчуття, воно не залежить від примх настрою. Зараз дійсно дуже небезпечний момент історії. Він може закінчитися дуже погано", – зазначив Попович.

На його думку, нинішній період в Україні нагадує той, який проживала Чехословаччина у 1968 році. Це був час контрреволюційного перевороту у країні.

"Відомо, що в 1968 році ініціатором і головною опорою контрреволюційного перевороту, вчиненого комуністами Словаччини і Чехії, був СРСР... Чому я про це згадав? Фактично ми зараз приблизно в таких же умовах, як чехи в ту пору. Правда, є величезна різниця. Тоді радянські танки стояли на кордоні з Чехословаччиною. Зараз, мабуть, повномасштабного наступу Росії на територію України вже не буде. Кремль видихався", – зауважив Попович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
51 омбр(позор) Показати IP 20 Квітня 2017 12:44
Кремль видихався а МИ надихались для повномасштабного наступу на лугандон і крим.
Всезнайко Показати IP 20 Квітня 2017 12:50
Так Кремль ще не наступав...
Анонім до Всезнайко Показати IP 20 Квітня 2017 13:23
Ну давай, розповідай про громадянську війну в Україні, про відсутність новітнього російського озброєння на донбасі і т.п.!
До аноніма Показати IP 20 Квітня 2017 15:27
Станом на 1 квітня 2017 року весь світ включно Голандія вважають що йде громадянська війна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus