USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримські татари розпочали підготовку до референдуму

3 Квітня 2014 09:59
У Меджлісі кримськотатарського народу розпочали роботу над підготовкою референдуму для визначення волі кримськотатарського народу. Про це повідомив член створеної Меджлісом організаційної групи з підготовки референдуму Абдураман Егіз. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

На його думку, референдум корінного кримськотатарського народу має бути проведений під керівництвом таких структур як ООН чи ОБСЕ, або інших.

«Цей референдум має бути легітимним і визнаний в світі», – зазначив представник Меджлісу.



Раніше про ініціативу проведення референдуму кримських татар з визначення статусу Криму заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв. Крім того, голова Меджлісу Рефат Чубаров 29 березня заявив, що кримські татари можуть провести свій референдум для демонстрації волі народу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кримські татари Показати IP 3 Квітня 2014 10:05
Львов, Луцк и Тернополь: Ждите нас... Вот сейчас проведем референдум и приедем...
йося моргенштерн Показати IP 3 Квітня 2014 10:46
головне поставити правильні питання!!! І КРИМ знову УКРАЇНСЬКИЙ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus