USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Криптовалюта і електронні гроші: у школах вивчатимуть фінансову грамотність

18 Серпня 2019 08:00
Від нового навчального року учні дев’ятих і десятих класів вивчатимуть фінансову грамотність.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки.

Програму, навчальний посібник і робочий зошит «Фінансова грамотність. Фінанси. Що? Чому? Як?» було створено у нинішньому році. Вони повністю враховують зміни в фінансовій галузі за останні п’ять років.

Матеріали розробляли фахівці МОН, проекту USAID , університету банківської справи тощо. «Цей курс фінансової грамотності, який не поступається найкращим курсам Європи та Сполучених Штатів», – каже керівник проекту USAID Роберт Бонд.

Посібник складається з п’яти розділів і 25 тем. Школярі вивчатимуть блоки про основні права споживачів фінансових послуг, правила безпечної роботи з платіжними картками, криптовалюти, електронні гроші, платіжні інтернет-інструменти, фінансові установи тощо.

За підсумками курсу учні зможуть навчитись ефективно управляти власними фінансами та відповідально користуватись фінансовими послугами. Крім того, експерти кажуть, що корисну інформацію у навчальних матеріалах також знайдуть батьки школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тор Показати IP 18 Серпня 2019 11:41
Хотів би побувати на такому уроці. Більшість фінансистів і до сьогодні не можуть пояснити що таке криптовалюта. На мою думку це винахід палестинських сусідів, авторів біблії. Мета цього проекту, оболванювання всього світу, фінансова піраміда світового маштабу.
Всім Показати IP 18 Серпня 2019 14:02
Тобто фізика і хімя не потрібна, а потрібні псевдонауки у вигляді художньої культури, фінансової грамотності, екології та ін. ???
Навуходоносор Показати IP 18 Серпня 2019 17:38
Они рождены, чтоб сплошной дебилизм сделать былью! Это о МОН Украины.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus