USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Квіти, пісні та коровай: посвята в студенти у педагогічному коледжі

4 Вересня 2018 22:33
В Луцькому педагогічному коледжі відсвяткували перший дзвоник. Цього року здобувати професію вчителя у цьому навчальному закладі будуть 482 першокурсники.

За добрим звичаєм, який існує в педагогічному коледжі, першокурсників вітали короваями, піснями та теплим словом. Очільник закладу Петро Бойчук каже: луцький педколедж – один із найкращих в Україні, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу

«Згідно моніторингу Міністерства освіти і науки, наш вуз входить в п‘ятірку найкращих закладів з підготовки педагогічних кадрів в Україні, - зазначає керівник. – Наших студентів чекають затишні аудиторії та привітні викладачі. В нас викладач і студент – це єдине ціле, бо викладач – це той, хто навчає молодих вчителів. Вас чекає велика позанавчальна робота. До ваших послуг 4 спортивні зали, дві бібліотеки – електронна та книжкова, в якій більше 50 тисяч томів літератури. Вашої участі чекають 3 хори, більше 20 ансамблів та спортивні секції. Тож усі ви будете залучені і в навчальному процесі, і в поза навчальному».

Привітати майбутніх педагогів завітав і очільник Волинського УКРОПу, радник голови облради Вячеслав Рубльов. Політик відзначив, що професія вчителя нині як ніколи затребувана і надзвичайно відповідальна, адже саме педагоги виховують в майбутніх українцях патріотизм, любов до батьківщини, шану до традицій та історії свого народу.

«Голова обласної ради Ігор Палиця і депутатський корпус щиро вдячні за те, що зі стін цього навчального закладу виходять люди, яких сміливо можна назвати патріотами своєї справи. Вони – приклад для наслідування для своїх майбутніх учнів, а, отже повинні бути взірцем у всьому. Переконаний, що наш педагогічний коледж – найкращий в Україні, і знаю, що він таким і лишиться», - зазначив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus