USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Китайців шокувала українська ціна китайських товарів

26 Серпня 2011 13:51
Туристи з Китаю, які побували в Україні в рамках 20-денного туру Східною Європою, здивовані цінами на китайські товари в Україні – тут вони коштують у 10-15 разів дорожче, ніж у Китаї.
Зокрема туристи побували у Чернівцях, – пише Експрес із посиланням на molbuk.com.
Група відпочиваючих щохвилинно фотографувалася у центрі міста, час від часу вигукуючи слова захоплення. Завітали до місцевих магазинів, де уважно вивчили не лише асортимент, але й ціни.
«Вражені великою кількістю китайського краму у вас, – поділився турист Джін Пенг. – Наш товар продається в усьому світі, що не може не тішити. Чув думку, що якість взуття, одягу тощо – погана. То є неправда! Ваші бізнесмени закуповують товар невисокої якості, щоби отримати великі прибутки. Він коштує у вас у 10-15 разів дорожче, ніж у Китаї».
Джін Пенг розповів, що подорожі за кордон може собі дозволити кожний другий китаєць. Майже усі з їхньої групи вже подорожували Західною Європою, Америкою, Африкою, Австралією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Мартинюк Показати IP 26 Серпня 2011 14:13
Наші на чому хоч зароблять! Товар з Китаю до продавця проходить через 10-15 рук, тому і ціна в декілька раз вища...
! Показати IP 26 Серпня 2011 14:33
Ага, особливо на своїх спввіичизниках. Втюхати брак якийсь за чимвищою ціною і потішатись з того подумки називаючи ошуканого лохом - справа "честі" і так у всьому. Особисто бачила, як продавщиця квасу, хлопчику років п"ти злила в пляшечку квас не з "діжки", а з великої кварти, яку вочевидь підставляла під кран, який трішки протікав, от за півдня видно і назбирувалась по краплині та кварта. А пятирічний малюк ще не розуміє цих нюансів. На моє зауваження "тьотя" порадила не втручатись не в свої справи.
!!до! Показати IP 26 Серпня 2011 22:33
Суку тьотю повісити за... жабро.
андрей Показати IP 27 Серпня 2011 15:15
От приклад Китаю адже це комуністична країна де кожен другий може дозволити собі подорож за кордон, а в нас що? як ми будемо далі жити?
San Показати IP 27 Серпня 2011 23:10
Цікаво, чи знає Андрей, скільки громадян в совіцьку добу могло виїхати за кордон, особливо в країни капіталістичного табору?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus