USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Легка промисловість принесла Волині понад 30 мільйонів за 4 місяці

7 Червня 2013 13:15
Продукції на понад 30 мільйонів гривень реалізували підприємства легкої промисловості за січень-квітень цього року.

Про це повідомили у прес-службі головного управління статистики у Волинській області.

За чотири місяці поточного року виробники легкої промисловості у Волинській області наростили продукцію на 6,9%. Наразі на волинських підприємствах цієї галузі працює приблизно 1,9 тисячі осіб, тобто 5% зайнятих у промисловості області.

Крім старожилів Волині – акціонерних товариств «Луга» та «Нововолинська швейна фабрика», ТзОВ «ВКФ «Ковель», новостворені підприємства нарощують продукцію такими ж темпами. Це товариства з обмеженою відповідальністю «Промтексервіс», «Жасмін Лінжері», «Мода Текс», приватне акціонерне товариство «Едельвіка», приватне підприємство «Територія дитячої білизни»
У січні–квітні підприємства реалізували продукції на 33,2 мільйона гривень, з яких майже дві третини належить приватним акціонерним товариствам «Едельвіка», «Луга», товариствам з обмеженою відповідальністю «Промтексервіс», ВКФ «Ковель». На експорт відвантажили майже половину продукції легкої промисловості.
Зараз на підприємствах більше виробили жіночих брюк, чоловічих та жіночих пальт та напівпальт, плащів, накидок, комплектів і костюмів чоловічих виробничих та професійних, чоловічих сорочок, трикотажних футболок, постільної білизни.
Зауважимо, що у другу неділю червня працівники галузі святкуватимуть своє професійне свято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus