USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЛПЕ не виплатило студентам коштів за оплачувану практику

30 Червня 2017 18:46
Луцьке підприємство електротранспорту не виплатило грошей за оплачувану практику студентам.

Про це написала Людмила Приймачук у Фейсбуці.

Лучанка запевняє, що її 18-річному сину та ще трьом випускникам не віддали повну суму коштів за переддипломну практику.

«Практика мала бути оплачуваною. Була укладена угода. Однак не так сталось, як гадалось. Обіцяних грошей за практику хлопцям так і не виплатили. Єдине, на що спромоглося ЛПЕ, дати їм квитанцію, в якій написали, яка сума їм належить до видачі. Ця цифра була вдвічі меншою за обіцяну», – йдеться у дописі.

Та додає, коли практикантам виплатять кошти, так і не сказали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 19:05
Яка може бути оплата людині, яка не є працівником і в неї відсутня освіта. Суть практики полягає в тому, щоб навчитись, будучи приставленим до кваліфікованого працівника підприємства. Вимоги охорони праці і техніки безпеки ніхто не скасовував. Якби до роботи допустили неповнолітнього без освіти і досвіду - штраф на керівника. А якби з студентом сталося виробниче каліцтво-тюрма керівнику. Чому за навчання в коледжі чи універі платить студент, а за навчання на підприємстві має платити підприємство? Задумайтесь!
го до Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 19:39
тому, що студент на підприємстві робить роботу вдосконалюючи свої вміння та навички, а не сидить за партою. погодилось підприємство на таке - то хай платить, а не морозиться заднім числом.
Петро до го Показати IP 30 Червня 2017 20:17
На те вона і практика.За практику підприємство не повинно платити.
До Петра до Петро Показати IP 1 Липня 2017 10:53
Якщо не повинно платити то ніхто і не піде працювати на таке підприємство!
Інженер до Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 20:12
Все вірно !
до Лучанина Показати IP 30 Червня 2017 19:46
...якщо ЛПЕ взяло на практику студента - то плати обов"язково(!!!) - вивчай матчасть! Довести - робота інспекції по праці та прокуратури, куди необхідно звертатись!
Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 23:14
На сьогодні НЕОПЛАЧУВАНОЇ практики на виробництві - немає !!! Студенти ОФІЦІЙНО оформляються - як різноробочими і виконують поставлені завдання... звсісно з оплатою по найнижчому розряду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus