USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку потрібне житло для журналістів зі Сходу

6 Вересня 2014 16:30
Допомоги для журналістів з південних та східних областей просять у лучан. Про це інформують у прес-клубі Луцька.

У зв'язку з складною ситуацією на Сході нашої країни багато журналістів з вищезгаданих регіонів готові виїхати з небезпечних територій вже сьогодні.

Тому у лучан та медійників просять допомогти з житлом, окрім того, закликають поцікавитись у близьких та знайомих, чи є такі, хто готовий прийняти вже зараз колег із Краматорська.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, як працюється ЗМІ на територіях так званих "ДНР" та "ЛНР".

До слова, велика кількість журналістів, які писали правду про терористичні об’єднання «Донецька народна республіка» та «Луганська народна республіка», вже покинули свої домівки або збираються це зробити, оскільки побоюються за власні життя та здоров’я членів їх сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Вересня 2014 16:34
Зараз побудуємо...
Свідок Показати IP 6 Вересня 2014 17:42
Хай вони на розсуд громадськості покажуть свої творчі доробки -- щоб не вийшло, що вони ще в березні писали про київську хунту, в червні про каратєлєй с "украинской армии", в лютому про бандерівців на Майдані....., а сьогодні переховуються тут і чекають мани небесної..... Не нада ЛЯ_ЛЯ
свідКУКУ до Свідок Показати IP 6 Вересня 2014 19:56
Писали вони правильно! Але переховуватись не треба, а відбудовувати свою рідну землю! Якщо будуть такі переселенці-пристосуванці, то ніколи Держави не буде!!!
Журналіст з Волині Показати IP 6 Вересня 2014 23:49
Мені теж треба житло. Допоможіть, а?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus