USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан закликають не бути «свиньми»

23 Травня 2017 13:51
Адміністрація луцького стадіону «Авангард» і організатори концерту «Океан Ельзи», що відбудеться вже сьогодні, просять не смітити на стадіоні і навколишній території. Приводом до застереження став виступ гурту 21 травня у Рівному.

Так, у Рівному під час концерту можна було придбати бочкове пиво, тож чимало тих, хто прийшов послухати гурт, стояли із пластиковими стаканчиками у руках. Значна частина рівнян сміття до контейнерів не донесла, а повикидала під ноги, пише «Рівне Вечірнє».

Нагадаємо, влітку–восени 2015 року на «Авангарді», завдячуючи співпраці Федерації легкої атлетики України та Волині із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» проведено масштабну реконструкцію, зокрема вкладено сучасне покриття швейцарської фірми Коніка, нанесено розмітку на легкоатлетичні доріжки, облаштовано сектори для метань і стрибків, змінено комунікації.

Ця арена вже приймає найпрестижніші міжнародні легкоатлетичні змагання, включаючи чемпіонати Європи серед дорослих та чемпіонати світу серед молодших вікових категорій.

Тому сьогодні, щоб уникнути неприємних ситуацій та зберегти стадіон від куп сміття і пошкоджень, меломанам радять відпочити під музику улюбленого гурту культурно. Адже слід зберегти таке важливе для Луцька надбання - сучасний стадіон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 23 Травня 2017 14:19
Так не продавайте пиво! Що, не прийдуть на концерт? А якщо немає інших варіантів, то яка була проблема включити до вартості квитка ще пару гривень на оплату по прибиранню стадіона після свиней?
Патріот до Лучанин Показати IP 23 Травня 2017 17:12
Те що зробили на рівненському стадіоні називається:СВИНСТВО З КАБАНСТВОМ! Навіть дикарі таке не роблять!
Волинянин до Лучанин Показати IP 23 Травня 2017 17:17
Потрібно заборонити і не впускати з пивом на стадіон-тоді можливо такого срачу не буде на нашому стадіоні.А хто ж заборонить?Ніхто.Тому що це вигідно.Можна скосити багато бабла продаючи пиво людям які йдуть на концерт.
Провокатор Показати IP 23 Травня 2017 14:50
а слабо установить мусорные баки??? Люди хотят отдохнуть, послушать музыку, а не напрягать свой мозг задачей держания пустого стаканчика в руках
Добавлю до Провокатор Показати IP 23 Травня 2017 14:53
Мэрия заставили же людей потратиться на довольно эстетичные небольшие мусорные контейнеры (кстати в Эпике и Новой Линии есть такие). так почему бы организаторам концерта не побеспокоиться об этом
12 Показати IP 23 Травня 2017 14:51
ви на концерт йдете їсти і пити чи музику слухати?
13 до 12 Показати IP 23 Травня 2017 17:21
Музыку не слушают, музыку - отдыхают. В кинотеатрах под просмотр фильма попкорн ведь едят.
До безіменного журна Показати IP 23 Травня 2017 15:04
Ти чого свиней ображаєш ? Свині не смітять ...
Вакарчук Показати IP 23 Травня 2017 15:14
Закликаю кожну свідому людину показати приклад іншим і не йти на концерт випивши попередньо 3 літри хмільного. Замість насолоджуватися музикою і атмосферою - простоїте у черзі в нужник проклинаючи таких же б*дланів. Краще повторіть тексти пісень і зарядіть свої телефони!
глядач Показати IP 23 Травня 2017 16:14
думаю, що Палиця профінансував реконструкцію стадіону для розвитку спорту та проведення спортивних змагань і створення людських умов для глядачів. У звязку з відсутністю концертного залу у Луцьку, як виключення, можливо пристосувати стадіон для проведення концертів та фестивалів. І тим паче будь-який алкоголь на стадіоні - це СВИНСТВО по відношенню до людей, які вклали кошти на його реконструкцію та людей, які хочуть цивілізованого відпочинку, а не "совкового" "культурного бухання". Нехай прозвучить позиція фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" для організаторів концерту та навколостадіонного "алкогольного бізнесу". Впевнений, що тоді рівненський "досвід" не повториться у Луцьку.
Для тих хто не був н Показати IP 24 Травня 2017 00:14
"Львівське" спонсор туру. Його неможливо не продавати бажаючим. Це умови для організаторів. Бажаючі поводили себе гідно і стадіон працюватиме за прямим призначенням.
Надія Показати IP 24 Травня 2017 17:01
Якщо адміністрація стадіону так переживала, могла б мінімально смітниками або мішками для сміття забезпечити тих, кому вони дозволили на своїй території торгувати. Біля палаток Львівського ще до початку концерту все було завалено сміттям, бо жодного смітника поблизу не було. Аналогічно і всередині фан зон - жодного смітника або спеціально відведеного місця не передбачили. Про яку культуру може йти мова?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus