USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Лучан запрошують долучитися до акції «Гостинці для звірів»

1 Лютого 2017 10:43
Міський центр туризму, спорту і краєзнавства, Волинський туристичний клуб «МИ» запрошують приєднатися до акції «Гостинці для звірів».

Акція відбудеться 2 лютого, збір гостинців о 9.30 біля входу в Луцьку ЗОШ №23.

Зима - це холодна та голодна пора для тварин, адже їжі у цей час дуже мало, зазначають організатори.

За зиму лісові мешканці Звірівського мисливського господарства з’їдають до 100 тонн харчів. Середина зими, особливо лютий, є найважчою порою. Оскільки нинішня зима є холодною та сніжною, тварини потребують допомоги.

Організатори вже сьомий рік проводять цю акцію «Гостинці для звірів». Цьогоріч 2 лютого 2017 о 9.30 відбудеться збір гостинців, всі охочі можуть принести: овочі, зерно, курурудзу, крупи, капусту, моркву, сухий хліб, сіль для тварин. Всі гостинці покладуть у годівниці тваринам Звірівського лісництва, аби ті не голодували у зимову пору року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЄгерЬ Показати IP 1 Лютого 2017 19:44
Ага корміть ,а Байся за бабло буде виставляти звіряток. Там за конушнею стоїть механічний кран і де під ним взялись калюжкі крові, напевне звірятка переїли і їм стало недобре.... !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus