USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на обговорення реконструкції вулиці Лесі Українки та проспекту Волі

24 Липня 2016 09:00
Лучан запрошують на обговорення реконструкції вулиці Лесі Українки та проспекту Волі.

Про це інформує помічник депута міської ради Mariann Sorochuk у мережі Фейсбук.

Обговорення відбудеться вівторок 26 липня о 14.00 годині в залі засідань міської ради.

Нагадаємо, реконструкція головної пішохідної вулиці Луцька викликала у лучан низку питань, зокрема щодо зрізання дерев, вартості і доцільності самого проекту. Містяни створили ініціативну групу, до складу якої увійшли юристи, екологи, геологи, фахівці лісогосподарської галузі тощо. Людей об’єднала мета не дозволити міській владі нищити дерева у Луцьку. У відповідь на обурення мешканців міста знесенням дерев на вулиці Лесі Українки міський голова Микола Романюк пообіцяв, що надалі дерев не різатимуть, а на місці знищених посадять нові.

Однак, на цьому проблема реконструкції вулиці не закінчилося. З'ясували, що кошторис по ремонту вулиці Лесі Українки розділили на декілька об’єктів таким чином, щоб уникнути тендерної процедури при закупівлі товарів та послуг. Загальна вартість робіт на 200 метрів вулиці становить 8,1 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 24 Липня 2016 09:26
від цього "пирога" у 8 млн. не "відрізали" Рижкову, Шелепу та Котлюку з Ніколайчуком... отже люди на обговорення!!! Клуб "Опера" перестав спонсорувати на самозванців активістів, то вони почали блокувати концерти, далі "обговорили" - робота пішла, так і тут реконстр.......
Анонім до Вася Показати IP 24 Липня 2016 10:31
Це питання місцевих мешканців і підняли не ці лди точно.
лучанка Показати IP 24 Липня 2016 09:27
Пізно. Хто ж обговорює затверджену реконструкцію, на які влада виділила гроші, розкопала вулицю, вирізала усі дерева? Який тепер сенс в такому обговоренні? Єдине побажання, аби виправити ситуацію - насадити дерева, або поставити великі контейнери з зеленими насадженнями
pkljn до лучанка Показати IP 24 Липня 2016 12:40
у льотчиків Першої світової це називалося сковорідкою. Для захисту дупи від кулі.
виборець Показати IP 24 Липня 2016 11:46
Ніколи не пізно, той хто це робить ще на своїй посаді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus