USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам показали приклад. ВІДЕО

7 Травня 2014 13:52
Біля Центрального універмагу Луцька відбувся соціальний флешмоб «Чистота починається з тебе», організований громадським рухом «Луцьк без сміття» і групою «Флешмобери Луцька».

Учасники заходу принесли з собою заздалегідь підготовлене сміття. У запланований час чоловік, допивши напій з жерстяної банки, кинув її собі під ноги та розтоптав – це стало умовним сигналом початку дійства. Один за одним учасники кидали сміття, після чого починали зображати задуху, кашель, запаморочення.

Організатори хотіли сказати цим, що викинуте сміття – це насамперед шкода здоров’ю. Це приклад для інших, це приклад для сотень…

Відео - Руслан Маюк, монтаж - Артем Яворський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
недобра пані Показати IP 7 Травня 2014 15:40
Прийшли, порозкидали сміття, вдали що їм погано, позбирали сміття і пішли. Краще б поприбирали там, де це дійсно необхідно. Толку було б більше
толк до недобра пані Показати IP 7 Травня 2014 18:50
Який толк від Вашого коментаря?
Молодець Показати IP 7 Травня 2014 18:57
Цим повинна займатися міська рада, а не ця молодь в плані соціальної реклами та пропаганди... Молодці! Хоть хтось намагається змінити виховання наших мешканців, хоча і не дуже професійно. Так тримати!
ja Показати IP 8 Травня 2014 19:49
молодці ! ! ! організаторам респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus