USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам покажуть «Ген моди», знятий на Волині

17 Січня 2017 08:00
Кінопрем’єра стрічки, яка стала тріумфатором кінофествалю Fashion Film Festival відбудеться 29 січня.

Про це інформують організатори дійства.

В культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» відбудеться прем'єра короткометражного фільму-переможця міжнародного кінофествалю Fashion Film Festival -2016. Початок перегляду – о 15:00 год в синій залі кінотеатру.

В рамках прем'єри фільму "Ген моди" о 14 годині відбудеться грандіозний показ мод.

Провідні дизайнери та кращі європейські бренди представлять свої колекції. До участі у показі запрошуються моделі від 3 до 16 років. Набір юних моделей триває до 20 січня.

Контакти організаторів – дитяча модельна школа Baby fashion: 099 946 95 48.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, «що таке мода», «звідки вона взялась» та куди йде – відповісти на ці запитання спробували маленькі талановиті лучани, які знялися в короткометражній художній картині "Fashion gene" ("Ген моди").

У зйомках фільму, що тривали у Луцьку, взяли участь три вікові категорії: дошкільнята, учні початкової ланки та підлітки. Творці стрічки провели аналогію сьогодення сучасних дітей із дитинством наших дідів-прадідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus