USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам покажуть «Мрії нашого майбутнього». АНОНС

18 Грудня 2013 10:46
Аби привернути увагу громадськості до проблеми працевлаштування дітей-сиріт, напівсиріт та дітей з неблагополучних сімей, вихованців дитячих будинків та інтернатів, у Луцьку презентують благодійну виставку.

Фотовиставка «Мрії нашого майбутнього» є продовженням акції «Дорослі діти» для дітей-сиріт із шкіл-інтернатів Львова, яка проводилася у 2011 році волонтерами «Руки допомоги»і в якій взяли участь Катерина Ющенко, Василь Вірастюк та багато інших відомих людей України.

Тоді у місті Лева проводили тематичну фотовиставку, на світлинах якої показали діток соціально незахищених категорії, які «приміряють на себе» ті професії, у яких вони себе бачать у майбутньому.

А розпочалось усе із листів із розповідями малят про те, яку професію вони мріють здобути у майбутньому. Тож, організатори заходу стали такими собі чарівниками, дозволивши дітям провести день у ролі того чи іншого спеціаліста: телеведучої, гонщика, перукаря тощо. Представники різних професій з радістю давали цінні поради та займалися із маленькими спеціалістами.

Організатори звертаються до усіх небайдужих із проханням відгукнутись на заклик. Ваше сприяння, допомога та пожертва стане певним поштовхом до обрання цими дітьми майбутньої професії

«У час, коли влаштуватися на роботу важко навіть по знайомству, дітям-сирітом з неблагополучних сімей - особливо важко. Ми хочемо привернути увагу громадськості до таких дітей. Можливо, відвідувачі теплого кафе теж стануть майбутніми роботодавцями для них. Заради такої от хвилини і варто роботи виставку», - зауважив співорганізатор та фотограф експозиції Роман Трофимюк.

Вистака відбуватиметься з 21 по 31 грудня у кавярні «Druzi ferever» та «Dj cafe Ring».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Грищенко Показати IP 19 Грудня 2013 00:36
Ви - молодці!! Побільше б таких людей! Роман Трофимюк - талановита людина у всьому
Сістер Показати IP 19 Грудня 2013 01:08
Мій брат Роман - це дуже світла позитивна щира людина, ...людина, яка віддає не чекаючи навзаєм, людина, на яку можна покластися, відкрити найпотаємніші закутки душі, проговорити всю ніч по телефону і не наговоритися, насміятися до коліків в животі, незабутньо зустріти Новий рік. Роман найталановитіший фотограф. В його роботах є глибина, емоції і почуття. Він вміє підмітити особливі моменти і цікаві нюанси. Роман має дуже цінну здатність отримувати неймовірні враження і здивування від простих, на перший погляд, речей. Я рада і пишаюсь братом, що він займається такою благородною справою, займається самовіддано та щиро, вболіваючи за долю дітей. Ця акція матиме успіх, бо в неї правильні організатори..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus