USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допомогти діткам із ДЦП: у Луцьку – благодійна різдвяна виставка-розпродаж. Фото

28 Грудня 2021 16:49
Напередодні новорічно-різдвяних свят в обласному центрі Волині влаштували виставку-розпродаж, кошти з якої підуть на благодійність. Захід, який організував Луцький НТУ, відбувся в арт-галереї у ЦУМі.

Відвідувачі ярмарки могли не лише побачити, а й купити унікальні дизайнерські вироби, ексклюзивні смаколики, вироби ручної роботи та різдвяні композиції.

Також з власними виробами до виставки доєдналися представники ГО «Волинське об’єднання ветеранів, людей з інвалідністю та потерпілих на виробництві «Захист», керівник якої Тетяна Подмарьова розповіла, що на виставці представили зимові варіанти виробів.
«З метою моторики та психологічної реабілітації людей, які травмувалися внаслідок трудової діяльності, у нас в організації створений гурток художньої творчості. Тому сьогодні ми представили їхні вироби, які можна придбати, підтримавши нашу організацію», – зазначила Тетяна Подмарьова.
Начальник відділу іміджу та промоції ЛНТУ Олена Третяк зауважила, що на виставці представлені як студентські, так і викладацькі роботи.

«Виставка є благодійною. Вироби можна не лише подивитися, а й придбати. Кошти будуть передані на потреби діток з ДЦП. Раніше ми проводили благодійну акцію до Дня Святого Миколая, а тепер робимо такий захід до різдвяних свят. Ми не лише показуємо, що ЛНТУ – різносторонній університет, але й намагаємося допомогти діткам. Студенти зараз дуже завантажені, адже у них сесія, проте вони з радістю відгукнулися та підтримали нашу ініціативу», – резюмувала Олена Третяк.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus